10 tips for å oppnå langt og sunt hår

Drømmer du, som mange andre, om langt og sunt hår? Vi gir deg 10 enkle tips om hvordan du oppnår et langt og sunt hår, samt hvilke produkter du bør bruke!

NordicFeel Lifestyle

1. Bruk varmebeskyttelse.

Regel nummer en: Bruk alltid varmebeskyttelse når du styler håret med hårføner eller rettetang! Varmebeskyttelse finnes både som spray, krem og olje. Velg det alternativet du liker best.

Shop
Varmebeskyttelse

2. Invester i skånsomme stylingverktøy.

Investér i et varmeverktøy av høy kvalitet og husk å velge stylingverktøy og rettetanger som er skånsomme mot håret.

Shop
Varmeverktøy

3. Stress mindre

Stress, kosthold og hormoner påvirker både hud og hår mer enn vi tror. Det kan være enklere sagt enn gjort, men prøv å gjennomgå kostholdet ditt og reduser stresset, så vil både du og håret ditt føle seg bedre!

4. Unngå å vaske håret daglig

Unngå å vaske håret hver dag, da dette kan slite på håret og gjøre det tørrere. I stedet kan du bruke tørrsjampo mellom vaskene, noe som også gir mer volum til håret ditt.

Shop
Tørrsjampo

5. Bruk produkter som passer din hårtype

Bruk hårpleieprodukter som er tilpasset akkurat din hårtype! Følg opp sjampoen med en balsam fra samme serie for best effekt.

Husk at du får det du betaler for! Å satse på en salong-sjampo er en investering i kvaliteten på håret ditt.

Shop
Sjampo & balsam

6. Masser hodebunnen.

Pass på å gi hodebunnen en velfortjent massasje mens du masserer inn sjampoen. Dette starter blodsirkulasjonen, som igjen fører til trivsel for hårroten. Senk temperaturen i dusjen – både huden din og håret ditt tørker ut av veldig varmt vann. Lunken temperatur er bedre!

7. Bruk en hårkur.

Ta vare på håret ditt med en pleiende hårmaske 1-2 ganger i uken. Dette er spesielt viktig i løpet av sommerhalvåret, når vi er mye utendørs og håret utsettes for varme.

Shop
Hårkur

8.  Sov med en flette.

Har du langt hår? Sov med en flette eller en høy hestehale festet med en skånsom hårstrikk. Husk å variere plasseringen av hestehalen på hodet. På denne måten unngår du at håret blir slitt på samme sted.

9. Behandle vått hår forsiktig.

Vått hår er veldig skjørt og bør håndteres forsiktig. gre håret med fingrene til det har tørket, eller bruk en bredtannet kam.

10. Klipp deg!

Sist men ikke minst: Besøk frisøren regelmessig for å trimme tuppene. På den måten vil ikke splittede tupper krype lenger opp, og håret ditt vil se betydelig sunnere ut!

Tips dine venner!