fra sommerhår til høsthår

10 magiske hårtips for et vakkert hår

Ta vare på håret i kulden! Med 10 enkle hverdagstips og enkle rutiner kan du nyte av et glansfylt hår med volum og fyldig hold. Nummer fem på listen er det mange som glemmer!

NordicFeel Lifestyle

fra sommerhår til høsthår

1. Leave in-metoden

Lag din egen nattkur ved å sove med balsam i håret. Vask håret med sjampo og fordel balsam i lengdene før du fønet håret tørt. En dagvariant er å skylle ut balsamen litt slurvete før du føner tørt. Her finner du all sjampo & balsa

2. Varmebeskyttelse

Uansett om du bruker krøll-/rettetang daglig så er det viktig at du alltid beskytter håret fra slitasje som kommer fra varmeverktøy. Påfør et varmebeskyttende produkt i håret før du bruker stylingverktøy, inkludert hårføner.

3. Lenge leve tørrsjampoen!

Drøy noen dager ekstra til neste vask med hjelp av en tørrsjampo. Den oppfriskende mirakelmetoden som samtidig skaper volum, hold og et fantastisk utgangspunkt for styling.

4. Kokosolje

Den kaldpressede kokosoljen kan kjøpes i dagligvarebutikker og fungerer perfekt som serum eller leave in-kur over natten.

5. Hold børsten ren

Ha som rutine å vaske hårbørsten ren fra smuss og oljer med hjelp av en mild sjampo ca. en gang i måneden.

6. Aldri legg deg med vått hår

Det er like fristende som ødeleggende å gå rett fra dusjen til sengs. Ha som regel å aldri sovne med vått hår og som belønning slipper du et porøst hår som feller.

7. Varm innpakning

Boost med en innpakning ved å pakke håret inn i et varmt håndkle mens produktet virker eller sitt en stund i en varm badstue for ekstra effekt.

8. Sov med flette

Eliminer flokete og elektrisk hår ved å flette lengdene før du sovner og få gratis bølger eller krøller på kjøpet.

9. Føn i hårets retning

Skap et vakkert hår fra grunden ved å alltid føne i hårets retning, noe som lukker hårstråene og skaper ekstra glans.

10. Sov på silke

Et putetrekk i bomull eller jersey kan gjøre håret rufsete og elektrisk. Bevar hårkvaliteten ved å investere i et silkeputetrekk og få en finere hårkvalitet på kjøpet.

Tips på populære produkter

  1. Healing Style 200 ml

    L'ANZA

    Beskytter håret under varmestyling.

  2. Boar Brush

    HH Simonsen

    Hårbørste som gjør håret blankt og uten floker.

Tips dine venner!