Beauty Trial Lab – Vi tester SPF og solprodukter

Sommeren er rett rundt hjørnet, og det betyr at det er på tide å finne den perfekte solbeskyttelsen. I vår Beauty Trial Lab har vi testet en rekke SPF-og solprodukter fra kjente merker som Heliocare, Sensai, Clarins, og flere. Vi ser etter produkter som ikke bare beskytter mot solens skadelige stråler, men som også føles herlige på gode og gir den litt ekstra kjærlighet.

1. Heliocare 360º serien:

Med en rekke produkter som tilbyr alt fra kompakt pudder til sporty sticks, lover Heliocare høy beskyttelse og en behagelig følelse på huden.

Hva synes vi?

Heliocare 360º Oil Free Compact er som det ultimate skjoldet for ansiktet ditt – den gir en matt finish og holder glansen i sjakk. Perfekt for oss med litt oljete hud! Anbefaler å starte dagen med solkrem, deretter bruke denne til å fylle på med både sminke og solbeskyttelse.

Heliocare 360º Sport Transparent Stick: Dette kan absolutt bli sommerens favoritt. Den er liten, men kraftig! Perfekt for løpeturer eller spontane stranddager. Og det beste? Den er transparent, så ingen hvite flekker!

Heliocare 360º Body Glow: Som å få en solkysset glød uten å faktisk sole seg. Perfekt om man skal på sommerfest – slik at man får den ekstra gløden man trenger for å skinne. Pluss at den beskytter huden samtidig!

Heliocare 360º Invisible Spray SPF50+: Hvem elsker vel ikke solbeskyttelse i en spray? Denne er perfekt å bruke den når man er på farten, eller når du jager etter barnene dine på stranden – den er så lett å spraye på, og behagelig å ha på huden.

 1. 360º Oil Free Compact

  Heliocare
  kr 405 Midlertidig utsolgt Flere varianter
 2. 360º Sport Transparent Stick 25 g

  Heliocare
 3. 360º Body Glow 100 ml

  Heliocare
  kr 385 Midlertidig utsolgt
 4. 360º Invisible Spray SPF50+ 200 ml

  Heliocare
  kr 379 Midlertidig utsolgt

2. Nivea Protect & Moisture SPF 50+:

En klassiker som lover å gi fuktighet samtidig som den beskytter huden mot UV-stråler.

Hva synes vi?

Nivea Protect & Moisture Sun Lotion SPF 50+ er en pålitelig solkrem som lever opp til sitt navn. Den gir høy beskyttelse og holder huden fuktig og glad. For meg er det blitt en fast følgesvenn i vesken, klar til å bekjempe solens stråler uansett hvor dagen tar meg. Så hvis du er på utkikk etter en solkrem som tar vare på huden din like mye som den beskytter den, kan dette være produktet for deg.

 1. Protect & Moisture Sun Lotion SPF 50+ 200 ml

  Nivea
  kr 188 Midlertidig utsolgt

3. Sensai Silky Bronze-serien:

Sensai lover luksuriøs solbeskyttelse med en kjølende effekt som føles forfriskende i sommervarmen. Sensai er et merke som oser av eleganse og luksus, og deres Silky Bronze-serie er intet unntak. Med produkter som lover å gi både beskyttelse og pleie, har vi testet to av deres stjerneprodukter for å se om de lever opp til forventningene.

Hva synes vi?

Sensai Silky Bronze Cooling Protective Suncare Spray SPF50: Dette produktet er som en frisk bris på en varm sommerdag. Sprayen er utrolig forfriskende og gir en umiddelbar kjølende effekt på huden. Den etterlater en silkeaktig finish som ikke bare føles behagelig, men også ser flott ut. Det er som å ha en liten bit av luksus i solbeskyttelsesrutinen din.

Sensai Silky Bronze Protective Cream Body SPF50+: Denne kremen er som en næringsrik smoothie for huden din. Den er rik og nærende, og gir en langvarig beskyttelse mot solens stråler. Kremen absorberes raskt uten å etterlate en klissete følelse, noe som gjør den til en glede å bruke. Det er den type produkt du når etter når du vil skjemme bort huden din samtidig som du beskytter den.

 

 1. Silky Bronze Cooling Protective Suncare Spray SPF50 150 ml

  Sensai
 2. Silky Bronze Protective Cream Body 150 ml

  Sensai

4. Bondi Sands – Gradual Tan Face Lotion:

En gradvis selvbruningskrem for ansiktet som lover en naturlig brunfarge over tid.

Hva synes vi?

Bondi Sands – Gradual Tan Face Lotion er magisk! Å finne den rette selvbruningskremen kan føles som en evig jakt, men Bondi Sands’ lotion har blitt en liten kveldsritual. En liten klat er alt som skal til for å vekke ansiktet til liv med en varm glød. Det er som om man går rundt med sin egen lille sol i en flaske, klar for å gi en stråle av solskinn selv på de gråeste dagene. Og duften? Den er så diskret at den nesten er ikke-eksisterende.

 

 1. Gradual Tan Face Lotion 50 ml

  Bondi Sands
  kr 156 Midlertidig utsolgt
 1. Self-Tan Antioxidant Drops 30 ml

  Jorgobé
Tips dine venner!