Beauty Trial Lab – Vi tester de siste hårpleieproduktene

Friskt, sterkt og silkeaktige hår? Ja takk! Vi har testet de nyeste produktene innen hårpleie: Alt fra dyptrensende, varmebeskyttelse og detox-produkter til behandlinger og tørrsjampo. Unngå oljete, frizzy og kjedelig hår – Her er 6 løsninger for et magiskt hår hele våren.

1. K18 Peptide Prep

Detox-sjampo med hudpleie-inspirerte ingredienser

Til daglig dyprensing av håret uten å irritere. Fjerner skitt, fett og rester med ingredienser som aktivt kull og salisylsyre, samtidig som K18Peptide™ opprettholder hodebunnens pH-balans.. 

Hva synes vi? Sjampoen er effektiv, enkel å bruke og gjør håret friskt og rent uten å tørke ut eller gjøre hodebunnen oljete. I tillegg har den en svak, men frisk duft. Passer for deg som ønsker å gjenopprette balansen i hår og hodebunn. For best resultat bør sjampoen matches med andre K18-produkter!

 1. PEPTIDE PREP 250 ml

  K18

2. Moroccanoil All in One Leave-In Conditioner

 

Varmebesyttelse med en herlig duft!

Balsamspray for alle hårtyper som beskytter mot varmeskader, gir næring og mykgjør håret i opptil 72 timer. Den lette formelen inneholder antioksidantisk arganolje, essensielle aminosyrer, nærende superfoods og naturlig fremstilte sukkerarter for å beskytte mot uttørking. 

Hva synes vi? Sprayen er lett å påføre, og formelen fordeler seg jevnt gjennom håret. Den dufter herlig av Moroccanoils signatur, en middelhavsinspirert blanding av krydret rav og søte blomsterdufter. Etter hårføning og styling føles håret verken oljete eller tungt, men rent, skinnende og mykt!

 1. All in One Leave-in Conditioner 160 ml

  Moroccanoil

3. Ghd Chronos Hair Straightener

Raskere styling som holder!

Ghds mest avanserte styler, Chronos Hårrettetang, lover 3x raskere styling med opptil 85% mer glansfullt resultat. Frisyren skal også holde seg på plass i 25 timer, uansett hårtype!

Hva synes vi? 

Chronos er både stilig, lett å håndtere og føles luksuriøs på badet. Rettetangen blir supervarm med bare et knappetrykk og er smidig å føre gjennom håret. Passer for deg som retter håret ofte og lengter etter et silkeaktig resultat hver gang. Men glem ikke varmebeskyttelse!

 1. Chronos Hair Straightener

  ghd

4. Ghd Bodyguard Heat Protect Spray

Beskytt og ta vare på tynt, fint hår.

Ghds Bodyguard Heat Protect Spray gir usynlig og lett varmebeskyttelse mot varmeskader opp til 230°C og forsterker det naturlige volumet. Dette ved å skape et vektløst lag på håret som gjør hårstråene tykkere, for en mykere og fyldigere følelse.

Hva synes vi? Produktet var enkelt å påføre. Formelen fordelte seg lett og var smidig å massere inn uten å irritere hodebunnen. Etter å ha påført den fra rot til tupp, og deretter fulgt opp med føning og styling, føltes håret friskt, mykt og smidig. Denne varmebeskyttelsen passer utmerket sammen med Ghds Chronos Hair Straightener.

 1. Bodyguard Heat Protect Spray 120 ml

  ghd

5. Kérastase Première

Gjenopprett 99% av hårets opprinnelige styrke!

Première-serien reparerer skadet og slitt hår forårsaket av alt fra kalk, kjemiske behandlinger og for mange uttørkende vasker. Serien er utviklet med kraftige ingredienser, laget for å gjenopprette hårets styrke og glans. Eliminerer kalk, reparerer og styrker håret i dybden.

Hva synes vi? 

Serien består av alt fra sjampo og balsam, hårkur, ulike behandlinger og serum. Kérastase anbefaler en rutine på fire trinn: Aktiver, rengjør, behandle og avslutt. Etter å ha fullført denne prosedyren gjenoppretter håret styrke og glans. Denne serien passer for deg som ser etter en perfekt boost for skadet hår.

 1. Première 250 ml

  Kérastase
 2. Première 200 ml

  Kérastase
  kr 504 Midlertidig utsolgt

6. Aveda Color Control Shampoo, Dry Shampoo & Botanical Repair Bond-Building Flash Treatment

Vegansk og silikonfri hårpleie!

Color Control Shampoo er en sjampo for farget, stripet og kjemisk behandlet hår som renser skånsomt og effektivt reduserer fargebleking. Dry Shampoo gir volum, absorberer fett og olje. Botanical Repair er en styrkende in-shower-behandling som styrker håret innenfra og ut.

Hva synes vi? 

Sjampoen dufter friskt og blomstrende, er lett å påføre og etterlater håret silkeaktig mykt etter vask. Tørrsjampoen har også en frisk duft og håret føles ikke for stramt etter påføring. Tilfører både volum og teksturBotanical Repair dufter som navnet antyder: friskt, blomstrende og urteaktig. Stort pluss for enkel bruk i dusjen etter sjampo og balsam. Håret føles umiddelbart både sterkt og glansfullt!

 1. Color Control Shampoo 200 ml

  Aveda
 2. Shampowder Dry Shampoo 56 g

  Aveda
 3. Botanical Repair Bond-Building Flash Treatment 150 ml

  Aveda

9. Björn Axén Scalp-serien

Oppfriskende dyprens og skrubb! 

Björn Axéns Scalp-serie er designet for å gjenopprette balanse i hår og hodebunn. Peppermynteolje stimulerer hodebunnen og Tea Tree Oil balanserer oljeproduksjonen. Inneholder også en Anti-Pollution Shield som skal beskytte mot urenheter og ytre påkjenninger.

Hva synes vi? 

Dette er den perfekte serien for deg som opplever at hodebunnen klør, er tørr, fet eller bare ønsker å gi den litt ekstra oppmerksomhet. Ekstra poeng til sjampoen som skummer så utrolig lett og bra, samtidig som hodebunnen kjøles ned. Hele serien, inkludert sjampo, balsam og skrubb, har en forfriskende duft av peppermynte som vekker sansene. Skrubben gir en herlig eksfoliering, og med massasjebørsten kan du enkelt fordele produktet og stimulere hodebunnen.

 1. Scalp Shampoo 250 ml

  Björn Axén
 2. Scalp Conditioner 250 ml

  Björn Axén
 3. Scalp Detox Scrub 150 ml

  Björn Axén
Tips dine venner!