Biancas gavetips

Leter du etter julegaver som er ekstra spesielle? Her gir Bianca sine fem beste gavetips som garantert blir en suksess under juletreet!

NordicFeel Lifestyle

Drømmeserum til søster

Det berømte drømmeserumet Double Serum er et 2-i-1 serum som gir en fuktig hud med mye glød! Det hjelper også til å behandle ujevn hudtone, fine linjer og forstørrede porer. Ikke bare det – den har en smart emballasje som gjør det mulig å regulere dosen av de to forskjellige fasene i flasken. På denne måten kan du tilpasse innholdet til sesongen og behovene. En perfekt gave for noen som trenger et luksuriøst, men også funksjonelt hudpleieprodukt!

Tips! Tilfør litt serum i foundation for å få en ekstra glød!

  1. Double Serum 30 ml

    Clarins

Til perfeksjonisten

Ghd er enestående når det gjelder stylingverktøy! Denne sesongen kan du få den populære rettetang Gold styler i en veldig fin satinhvit farge med en glitrende gullfinish. Enten du vil lage bølger, krøller eller vil ha rett og rett hår, får du et overlegen resultat – hver gang.

Til glow-dronningen

Har du en venn som har som mål å få mest mulig glød? Da vil den perfekte gaven være Oxygen-Glow Mask! Det er en ekspressmaske som har en lett eksfolierende, avgiftende og fuktighetsgivende effekt. På bare 10 minutter får du en frisk og fuktet hud med en jevn hudtekstur. Og selvfølgelig mye glød!

  1. Oxygen-Glow Mask 75 ml

    FILORGA

Leppemagi for mamma

Cellular Performance Total Lip Treatment fra luksuriøst SENSAI passer til den som liker å ha naturlig farge på leppene mens han ønsker en anti-age effekt. Leppene er fuktet, får en fin glans fra første påføring og de blir mykere og fyldigere for hver bruk.

Trykk en liten mengde på fingertuppene og fordel den forsiktig på leppene og rundt munnen.

Til hårpleiefantasten

Trion Dark Oil Gift Set lukter fantastisk godt samtidig som de gir håret ditt et skikkelig næringsboost. Oljen inneholder sandeltre og arganolje som nærer håret fra innsiden. Luksuriøst hårpleiesett med sjampo, balsam og olje som gir tekstur, glans og frostskader på tørt hår.

Tips dine venner!