Sjekk ut Bianca Ingrossos Clinique-favoritter!

Nysgjerrig på hvilke sminke- og hudpleieprodukter Bianca Ingrosso bruker? Les om hennes absolutte skjønnhetsfavoritter her.

NordicFeel Lifestyle

Om Clinique Moisture Surge

Problemer med tørr, flassende eller fuktfattig hud? Moisture Surge er Cliniques mest populære hudpleieserie og det er lett å skjønne hvorfor. Serien er egnet for alle hudtyper, men spesielt bra for de med tørr hud. Produktene inneholder fuktighetsfremmende ingredienser som hyaluronsyre (fuktighetsbinding) og aloevera (fuktighetsgivende) som sammen hjelper huden å beholde fuktigheten i opptil 72 timer.

 

Alla Clinique produkter er produsert sammen med hudleger, er allergitestet og 100% duftfrie. Perfekt for de med sensitiv hud!

 

Bianca Ingrossos hudpleierutine

Bygg en hudpleierutine og få fantastiske resultater i lengden. Med de riktige produktene kan du få huden din til å stråle, akkurat som Bianca!

 

Biancas Clinique-rutine består av ansiktsrengjøring, ansiktsvann, serum, fuktighetskrem, øyekrem og ansiktsmaske. Vi går igjennom steg for steg og forteller hvilke produkter du bør ha for en vellykket hudpleierutine. Her kan du også sjekke ut alle Biancas skjønnhetsfavoritter!

  • Ansiktsrengjøring

En ansiktsrengjøring er det første steget i din hudpleierutine, det er også et veldig viktig steg.  Ingen ansiktsrengjøring – ingen rutine. Rengjøringen skal fjerne sminke, smuss og urenheter. Velg en ansiktsrengjøring som passer til huden din. Avslutt rengjøringen med et ansiktsvann, for eksempel  Moisture Surge Face Spray som er en fuktighetsgivende ansiktsmist som kan brukes når som helst på dagen for å tilføre ekstra fuktighet.

  • Serum

Boost huden med et næringsrikt og fuktighetsgivende serum! Biancas favoritt er Hydrating Supercharged Concentrate – et gelserum som hir huden umiddelbar fuktighet og beholder fuktigheten i 24 timer.

 

  • Fukte

For at huden ska ha det bra og se på bra ut må den ha fuktighet. 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator fukter huden i opptil 72 timer. Resultatet er en myk og glatt hud full av glød. Huden din vil elske deg!

 

Ikke glem øyekremen! All About Eyes pigger opp de trøtteste øynene. Den myke kremen tryller bort hevelse, mørke ringer og tørrhetslinjer.

 

  • Maske

La ansiktsmasken virke om natten! Overnight Mask gjør underverker for en tørr og flassende hud. Bruk på rengjort ansikt over natten og du våkner til en strålende hud.

Tips dine venner!