Björk

Björk – hårpleie som beskytter både deg og miljøet

Leter du etter vegansk hårpleie som er bra for deg og miljøet? Da bør du sjekke det svenske merket Björk, som produserer fantastisk hårpleie for forskjellige hårtyper og behov! Her forteller vi deg mer om merket.

NordicFeel Lifestyle

Björk

Björk – vegansk hårpleie

Å bruke lokalt produserte og klimasmarte hårpleieprodukter blir stadig viktigere for mange. Björk er et merke med svenskproduserte hårprodukter som fokuserer på miljøet. I Björks sortiment finner du veganske produkter, laget av ingredienser av høyeste kvalitet med respekt og omsorg for planeten. Seriene inkluderer sjampo og balsam for forskjellige hårtyper, som du kan lese mer om nedenfor. Det finnes også treatment- og stylingprodukter som hårvoks, varmebeskyttelse og hårspray.

Björk bryr seg også om samfunnsansvar og derfor støtter de Swedish Society for Nature Conservation og Vi-skogen i deres arbeid for en bedre fremtid. Sammen med Vi-skogen planter de trær som forbedrer klimaet, redder sårbare arter og hjelper mennesker ut av fattigdom. Hårpleie som er bra for deg og miljøet rett og slett!

7 grunner til å velge Björk:

  1. Produktene er produsert i Sverige.
  2. Inneholder naturlige ingredienser.
  3. Inneholder ingen sulfater eller parabener.
  4. Emballasjen er laget av resirkulert plast.
  5. Utviklet og testet sammen med prisbelønte frisører.
  6. Vegansk hårpleie (gjelder alle produkter unntatt Forma hard som inneholder bivoks).
  7. Nordisk design med stilren emballasje.

Höjd – for volum

Hvordan skaper du et fyldig hår når starten er tynn og luftig? Prøv gjerne den volumgivende serien Höjd som gir håret fylde og styrker hårets struktur. Serien inkluderer sjampo, balsam og en root lifter som tar håret til ufattelige høyder!

Laga – for skadet hår

Bruker du ofte stylingsverktøy eller farger du håret? Laga er serien med sjampo og balsam for skadet, tørt og kjemisk behandlet hår. Produktene er fuktighetsgivende, bygger opp og styrker hårets struktur.

Fukt – mykgjørende

Hvis du har tørt, krusete og farget hår, anbefaler vi serien Fukt som er en fuktighetsgivende og mykgjørende serie. Produktene inneholder arganolje, olivenolje og bjørkeekstrakt, som gjør håret mykt, smidig og glatt.

Ag – for blondt hår

Unngå gule toner i håret ved å bruke en god sølvsjampo og balsam! Ag er spesielt godt egnet for blondt hår fordi det motvirker varme pigmenter og styrker hårets struktur.

Tips dine venner!