Clinique 3 step

Enkel og effektiv hudpleierutine med Clinique 3 Steg

Leter du etter en hudpleierutine som krever minimal tid, men som gir gode resultater? Så bør du prøve Cliniques berømte 3-step metode! Her forteller vi deg alt du trenger å vite.

NordicFeel Lifestyle

Clinique 3 step

Clinique 3 step

Å ha tid til en god hudpleierutine kan være både vanskelig og dyrt. Er du enig? Da kan Clinique 3 step være noe for deg! Det er en 3-step metode for deg som leter etter en enkel, men effektiv hudpleierutine. Alt som kreves er tre produkter og tre minutter, morgen og kveld. Her finner du alle produktene.

Metoden innebærer:

1. Rengjør

Med Cliniques Liquid Facial Soap er det enkelt å rengjøre ansiktet ditt! Rengjøringen skummer når det kommer i kontakt med vann og fjerner dermed effektivt smuss og sminke som har samlet seg i løpet av dagen.

2. Eksfolier

Clarifying Lotion er toneren som gir en glatt og fin hud raskt! Huden blir også mer mottakelig for neste produkt.

3. Fukt

Ansiktskremen Dramatically Different Moisturizing fukter huden i dybden. Kan brukes både morgen og kveld. Nedenfor foreslår vi hvilke produkter og sett som passer til din hudtype.

Tørr hud – step 1

En tørr hud føles ofte stram og har vanskeligere for å opprettholde riktig fuktighetsbalanse. Dette krever mye fuktighet og de riktige produktene som beskytter hudens naturlige fuktighetsbarriere, samtidig som du forbereder huden for påfølgende pleie. Clinique step 1 gjør underverker for bare tørr hud fordi produktene gjør huden ren og dermed klar for mye fuktighet!

Produkter for tørr hud

 1. 3 Step Skin Care 1

  Clinique
  kr 225 Midlertidig utsolgt
 2. All About Clean Liquid Facial Soap Extra-Mild 200 ml

  Clinique
 3. Clarifying Lotion 1 200 ml

  Clinique
 4. Dramatically Different Moisturizing Lotion+ 50 ml

  Clinique

Blandingshud– step 2

Har du tørr hud på kinnene, men er fet over T-sonen? Og kanskje forsvinner din foundation allerede til lunsj mens rougen sitter til kvelden? Da har du sannsynligvis en kombinasjonshud som føles ekstra god av å få fuktighet på de tørre delene og minimerer talgproduksjonen på de fetere. Clinique Step 2 passer deg med bare kombinasjonshud fordi produktene balanserer disse områdene.

Produkter for blandingshud

 1. 3 Step Skin Care 2

  Clinique
  kr 225 Midlertidig utsolgt
 2. All About Clean Liquid Facial Soap Mild 200 ml

  Clinique
 3. Clarifying Lotion 2 200 ml

  Clinique
 4. Dramatically Different Moisturizing Lotion+ 50 ml

  Clinique

Fet hud – step 3

Du med fet hud kjenner den igjen fordi den ofte blir blank, fet og har lett store porer. Her er det viktig å rengjøre og minimere talgproduksjonen, men også å fukte, slik at huden ikke blir for tørr. Clinique step 3 fjerner døde hudceller og renser huden dypt. Huden føles smidig, myk og får mer glans med trinn 3.

Produkter for fet hud

 1. 3 Step Skin Care 3

  Clinique
  kr 225 Midlertidig utsolgt
 2. Liquid Facial Soap Cleanser 200 ml

  Clinique
 3. Clarifying Lotion 3 200 ml

  Clinique
 4. Dramatically Different Moisturizing Gel 50 ml

  Clinique
Tips dine venner!