Hudpleie: Alt du burde gjøre i 6 enkle steg

Hvis du syns det er vanskelig å få oversikt over alt du “burde gjøre” med din hud, da passer vårt minikurs helt perfekt! 6 enkle steg som du faktisk lett klarer å følge!

NordicFeel Lifestyle

De 6 viktigste stegene

The basics

Det første du burde gjøre er å finne ut akkurat hvilken hudtype du har. Du kan legge tusenvis kroner på hudpleie, men er produktene ikke tilpasset etter din hud kommer du ikke til å få det resultatet du vil ha.

Rengjør to ganger

Å vaske ansiktet med en rengjøring er viktig, men det visste du nok allerede. Men vet du at du burde dobbel-rengjøre hvis du har sminke? Èn gang for fjerne all sminke og èn gang for å rengjøre huden.

Serum

Poenget med et serum er å trenge dypere ned i huden enn vanlige kremer. Serum gjør også at din dag- eller nattkrem presterer enda bedre! Noen serum kan du bruke på morgen og kveld, mens andre er for natt- eller dagbruk.

Dag- eller nattkrem

Dagkrem gir fuktighet, næring og beskytter mot ytre påvirkninger mens nattkremen er fuktighetsgivende og hjelper huden med å regenerere seg under natten.

Øyekrem

Øyekremen fukter området rundt øynene der man lett får rynker. Når du bruker en øyekrem bør du klappe den inn. Ulike øyekremer kan hjelpe mot poser, mørke ringer og redusere rynker. Har du ingen av disse problemene er det fortsatt bra å jobbe forebyggende.

Alt du trenger:

Aroma Cleanse 3 in 1 Hydra-Radiance Smoothing & Cleansing Mousse

Decléor
Les mer her

Extra-Comfort Toning Lotion

Clarins

Ansiktsvann

Les mer her

Super BioActive

Estelle & Thild

Anti-Age serum

Les mer her

Valo

Lumene

Nattkrem

Les mer her

Valo

Lumene

Nattkrem

Les mer her

Time-Filler Eyes

Filorga

Øyekrem

Les mer her

Det lille ekstra

Det finnes faktisk ting du ikke trenger å gjøre hver dag, men er fine å bruke 1-2 ganger i uken. Det første er en peeling, eller ansiktsskrubb. Den hjelper med å fjerne døde hudceller og dine andre produkter kan dermed komme dypere ned i huden. Plusspoeng for mer glød! Dette bør du gjøre 1-2 ganger i uken da huden trenger å hvile etterpå.

Den andre tingen du kan gjøre en gang i uken (gjerne etter peeling!) er en ansiktsmaske. Her får du et umiddelbart resultat. Velg maske etter ønsket resultat! Beroligende, fuktighetsgivende, rengjørende eller strammende? En liten ekstra hudboost.

Det lille ekstra

Moisturizing Peeling

Naobay

Peeling

Les mer her

Kirkas Glow Reveal

Lumene

Glødgivende ansiktsmaske

Les mer her

Sheet masks

Kocostar

Sheet masks

Les mer her
Tips dine venner!