EDO – Enkel og Effektiv Hudpleie for Menn

EDO, grunnlagt av Danny Saucedo og Johan Lundell, har som mål å forenkle menns daglige rutiner med høykvalitetsprodukter inspirert av minimalistisk design. Kolleksjonen utfordrer konvensjonelle normer og oppmuntrer menn til å omfavne sitt beste jeg gjennom enkle skjønnhetsrutiner

Produkter som Leverer Resultater:

1. EDO Beam Me Up, Face Oil:

VINNER AV «MEN’S PRODUCT OF THE YEAR 2023» VED SWEDISH BEAUTY AWARDS. EDO Face Oil er en naturlig og effektiv olje som gir en frisk glød, mykgjør huden og reduserer fine linjer. Den kraftige sammensetningen av antioksidanter, vitaminer og essensielle fettsyrer beskytter mot tidlig aldring og blått lys fra skjermer.

 1. Beam Me Up 50 ml

  EDO

2. EDO Serious Gourmet Shit, Eye Serum:

Edo Eye Serum er et avansert serum som reduserer poser under øynene og fine linjer. Peptider gir en oppstrammende effekt, mens næringsrik hampfrøolje beroliger sensitiv hud. Dette hurtigabsorberende serumet gir liv til trøtte øyne, reduserer mørke ringer og gir en fast hudstruktur.

 1. Serious Gourmet Shit 15 ml

  EDO

3. EDO Why So Serious, Face Wash:

EDO Face Wash med aktivert kull er en dyptrensende ansiktsvask som absorberer smuss uten å tørke ut huden. Den skånsomme, flytende formelen balanserer fet hud, gir en ren og frisk hudtone uten glans.

 1. Why So Serious? 150 ml

  EDO

4. EDO I´ll Be Back, Face Cream – Normal Skin:

EDO Face Cream Normal Skin er en lett, raskt absorberende ansiktskrem som gjenoppretter balansen. Den unike blandingen med havre- og hampfrøolje beroliger, nærer og reduserer fine linjer. Den mykgjørende ansiktskremen gir en jevn og naturlig frisk finish.

 1. I´ll Be Back 50 ml

  EDO
Tips dine venner!