Exuviance

Slik velger du de riktige produktene fra Exuviance

Du vet sannsynligvis allerede at du bør velge de riktige produktene for din spesielle hudtype. Men det kan være lettere sagt enn gjort! Her går vi gjennom de vanligste hudtypene og matcher dem med effektive produkter fra Exuviance.

NordicFeel Lifestyle

Exuviance

Normal og kombinasjonshud

En normal hudtype er preget av at den verken er fet eller tørr. Det får heller ikke så mange uvelkomne kviser og vanligvis er porene små. Hvis du har kombinasjonshud, kan du oppleve fetere områder rundt T-sonen (panne, nese og hake). Disse hudtypene trenger mye fuktighet for å opprettholde sin gode motstand mot ytre belastninger.

Vi anbefaler

Basert på Exuviance sin basisserie EMBRACE, som er basert på den effektive og stimulerende AHA-syren. Hvis du ikke vil bruke AHA-syre både morgen og kveld, er det utmerket å kombinere EMBRACE-serien med RELAX-serien. Bruk for eksempel dagkremem Glycolic Perfecting Moisturizer sammen med Radiance serum. På denne måten får du en god blanding av AHA og PHA, som stimulerer, eksfolierer, styrker og gir fuktighet til huden.

Tips på produkter

 1. Deep Clean AHA Cleanser 212 ml

  Exuviance

  En skummende rengjøring som rengjør uten å tørke ut huden eller ødelegge hudens beskyttelsebarriere.

 2. Radiance Serum 30 ml

  Exuviance

  En kombinasjon av både AHA og PHA stimulerer hudens cellefornyelse. Bidrar til en forbedret hudstruktur og jevnre hudtone med en fantastisk glød.

 3. Glycolic Expert Moisturizer 50 ml

  Exuviance

  En lett og fuktighetsgivende lotion med AHA syre som kan brukes både morgen og kveld.

 4. Glycolic Perfecting Moisturizer 45 g

  Exuviance

  En fuktighetsgivende og næringsrik krem med AHA som fobedrer hudstrukturen, motvirker alderstegn og jevner ut pigmentering.

Tørr/sensitiv hud

En tørr hud har vanskeligere for å opprettholde riktig fuktighetsbalanse. Huden blir ofte litt stram etter rengjøring og du føler deg rett og slett tørr i ansiktet. Du kan også oppdage at huden din blir lett irritert og rød. Her trenger man fukt og beskyttelse!

Vi anbefaler

Fokuser på RELAX baseserien, som er basert på den slags PHA syre som fukter og styrker hudens beskyttende barriere. Hvis huden er tørr, anbefaler vi å legge til et fuktighetsgivende serum (vi liker Radiance-serum ) eller en mykgjørende og nærende olje som Citrafirm FACE Oil. Hvis du også har rød hud, kan du prøve Antiredness Calming Serum som beroliger.

Tips på produkter

 1. Radiance Serum 30 ml

  Exuviance

  Et serum som intensivt fukter huden og styrker hudens beskyttelsebarriere.

 2. AntiRedness Calming Serum 29 g

  Exuviance

  Et beroligende serum som er spesielt utviklet for en sensitiv og reaktiv hud.

  kr 759 Midlertidig utsolgt
 3. CitraFirm FACE Oil 27 ml

  Exuviance

  En næringsrik og mykgjørende olje som stimulerer cellefornyelsen og kollagenproduksjonen samtidig som den gir en antioksidanteffekt.

 4. SkinRise Morning Glow 36 pcs

  Exuviance

  Herlige serumpads som fukter huden intensivt. Frisker opp og gir huden en fantastisk glow.

Moden hud

Moden hud trenger ofte litt mer pleie. Bruk produkter som fyller ut og gir en jevnere hudtone. Invester i et serum som beskytter mot alle ytre belastninger og får hudtonen til å se jevnere ut.

Vi anbefaler

For å ta vare på en moden hud på en effektiv måte, trengs det produkter som stimulerer cellefornyelse. AF Vitamin C20 Serum Capsulehar en stimulerende effekt på kollagenproduksjonen uten å irritere huden, noe som også er veldig godt egnet for sensitiv hud. Hvis huden er mer resistent, kan du prøve Super Retinol Concentrate som stimulerer huden maksimalt og forbedrer både elastisitet, tone og struktur.

Tips på produkter

 1. Toning Neck Cream 125 g

  Exuviance

  En krem utviktet for den sensitive huden på hals og nakke. Gjenoppretter hudstrukturen, volum og jevner ut hudtonen.

  kr 899 Midlertidig utsolgt
 2. Wrinkle Smooth Topical Peptide 5 g

  Exuviance

  Påføres lokalt på onråder med fine linjer og rynker - morgen og kveld.

Pigmenteringer

De vanligste pigmenteringene skyldes overdreven soleksponering, hormonelle årsaker eller aldring. Bruk hudpleieprodukter som har en opplysende effekt og jevner ut pigmentflekkene. Glem ikke solkremen!

Vi anbefaler

En superingrediens som både virker på eksisterende flekker og forhindrer at nye dukker opp, er NeoGlucosamine. Du finner dette blant annet i Daily Corrector SPF 35 og Super Retinol Concentrate . Vitamin C har også en positiv effekt på hudtonen og Exuviance Capsules inneholder så mye som 20% vitamin C i en stabil sammensetning.

Her finner du Exuviances hele sortiment.

Tips dine venner!