Toppliste Concealer

Er du på jakt etter en ny concealer, men er usikker på hvilken du skal velge? Vi på Nordicfeel har satt sammen en toppliste med våre bestselgende concealers for å gjøre valget litt enklere for deg!

NordicFeel Lifestyle

Hva vil du skjule?

Kviser/akne

Er området rødt kan du bruke en grønn concealer til å begynne med for å nøytralisere den røde fargen. Bruk så en concealer som matcher din hudtone på toppen.

Mørke ringer under øynene

Det avhenger av hvor mørke dine ringer er, men om du syns at en vanlig concealer ikke er nok. Test en som er litt ferskenfarget  og bruk så en lettere variant i den egen hudtone på toppen.

For lite søvn

Prøv en concealer som er litt lysere enn den du vanligvis bruker, påfør i øyekroken og under øyebrynet for at øynene skal få all oppmerksomheten.

Hvilken type concealer passer best?

Flytende

Er ofte litt lettere og har en byggbar dekning fra lett til medium. Gir mye fuktighet og er derfor bra å bruke under øynene.

Kremete

Er mer pigmentert og dekker ofte bedre. Denne kan derimot være litt vanskelig å jobbe med, men kan med fordel varmes opp med fingrene og påføres. Kommer ofte i en liten tube eller en liten krukke.

Brightening

Kommer ofte i form av en penn og kan brukes som en diskret highlighter og skal reflektere lys, den er derfor bra å bruke på mørke ringer under øynene. Kan med fordel brukes over en tyngre concealer.

Les også: 

Slik tryller du bort mørke ringer rundt øynene

Slik makser du din concealer

Toppliste mascara

Toppliste Concealer:

 1. 1

  Treat & Cover Concealer Stick

  IsaDora
  kr 119 Midlertidig utsolgt Flere varianter
 2. 2

  Conceal & Define Concealer

  Makeup Revolution
 3. 3

  Nordic Chic Under Eye Concealer 5 ml

  Lumene
  kr 149 Midlertidig utsolgt
 4. 4

  High Definition Photogenic Concealer 3 g

  NYX Professional Makeup
  kr 103 Midlertidig utsolgt Flere varianter
 5. 5

  Synchro Skin Self-Refreshing Dual-Tip Concealer 6 ml

  Shiseido
Tips dine venner!