Favorittparfyme basert på ditt stjernetegn

Din nye favorittparfyme – basert på ditt stjernetegn!

Vi har funnet hvilken som burde være din nye signaturduft, basert på ditt stjernetegn! Kanskje du finner en ny favoritt...

NordicFeel Lifestyle

Favorittparfyme basert på ditt stjernetegn

Favorittparfymen basert på ditt stjernetegn

Væren (21 mars – 20 april)

Du trenger enduft som er like energisk og entusiastisk som du er. For dette ledende og sentimentale stjernetegnet passer en sitrusduft perfekt. Versaces Yellow Diamond er like sprudlende som deg!  Toppnoter av sitron, pæresorbet og et floralt hjerte gir et seriøst inntrykk som speiler din personligheten når du skal ta over verden.

Tyren (21 april til 21 mai)

Din jakt etter trygghet og lojalitet gjør det spennende. Du kan nyte av det enkle og du er en ekte problemløser. La The Scent for Her fra Hugo Boss være din trygghet, det er duften som aldri svikter. En duft som passer hver dag og kveld med sine fersken- og kakaonoter.

Tvillingene (22 mai – 21 juni)

Du er nysgjerrig, sosial og mister raskt interessen. Du er en spesiell person som trenger en spesiell duft. La andre stoppe deg på gaten for å spørre hvilken parfyme du bruker. Alien av Mugler er en parfyme som vil tilfredsstille dine sanser.! Gåtefull og hypnotiserende med florale, treaktige og amber toner.

Parfymer:

Væren

Yellow Diamond

Versace

Les mer her

Tyren

The Scent for Her

Hugo Boss

Les mer her

Tvillingene

Alien

Mugler

Les mer her

Krepsen (22 juni – 22 juli)

Du er hard på utsiden, men egentlig er du styrt av følelser, noe som gjør deg til den perfekte lederen. Paco Rabanne Black XS  åpner opp med tranebær og chili, men lander i kakao og vanilje. Starter tøft og lander mykt. Akkurat som deg!

Løve (23 juli – 23 august)

Du er et sosialt vesen som ikke er redd for å ta plass. Du krever mye oppmerksomhet og lever for å vinne. Dramaqueen. Lidenskapelig. Du trenger en duft som gjenspeiler din personlighet, perfekt blir derfor Scandal av Jean Paul Gaultier. En sassy, sensuell duft med honning og blodappelsin.

Jomfruen (24 august – 22 september)

Som jomfru trenger du en duft som er like perfekt som du vil være i alt du gjør. Du er like kritisk som følsom, selv om du gjerne vil tro at dine analytiske evner veier mest. Velg en parfyme som perfekt gjenspeiler en sommerdag uten å være for tung og søt, for eksempel Light Blue fra Dolce & Gabbana.

Parfymer:

Krepsen

Black XS

Paco Rabanne

Les mer her

Løve

Scandal

Jean Paul Gaultier

Les mer her

Jomfruen

Light Blue

Dolce & Gabbana

Les mer her

Vekten (23 september – 22 oktober)

Sjarmerende kunne vært ditt fornavn. Du elsker å være forelsket og søker gjerne lengre forhold, mangel på nærhet er en dealbreaker for deg. Du kan sette pris på det enkle og derfor passer Skin fra Clean deg perfekt. Den gir deg en følelse av naken hud rett fra dusjen, noe som gjør den til en både enkel og sexy duft.

Skorpionen (23 oktober – 21 november)

Kontroll er noe du trenger i ditt liv og du blir ofte misforstått som egoistisk. Du er lidenskapelig og elsker med hele ditt hjerte. Gucci Guilty Intense er en like intensiv som deg med herlige hjertenoter av mandarin, rosépepper og blomster.

Skytten (22 november – 21 desember)

Du er alltid på jakt etter frihet, en rastløs sjel som er like intens som optimistisk med din konstante søken etter noe mer. Det er nesten som at Escada har skapt Celebrate N.O.W for deg. Med noter som ingefær får du energi til å fortsette å søke og de varme basenotene med kanel og tonkabønner kan du lande i deg selv. De florale notene gjør duften leken og lykkelig!

Parfymer:

Vekten

Skin

Clean

Les mer her

Skorpionen

Gucci Guilty Intense

Gucci

Les mer her

Skytten

Celebrate N.O.W

Escada

Les mer her

Steinbukken (22 desember – 19 januar)

Du er ambisiøs og målrettet for å gjøre alt for å få et forsprang. Du kan oppfattes som pessimistisk og status er viktig for deg. Det gjør at du er vellkledd og har et vakkert hjem. Og da passer Good Girl fra Carolina Herrera helt perfekt. Det er ikke bare en fin flaske som mer enn gjerne kan så framme, men er også en elegant og forførende duft som hyller den moderne kvinnen.

Vannmannen (20 januar – 18 februar)

Du er en logisk skapning som må få være kreativ. Du tenker mye og trenger frihet for å føle deg best. Derfor passer Acqua di Gioia fra Giorgio Armani perfekt! Duften er inspirert av vann og naturen, noe som din logiske og vitenskapelige side elsker. En behagelig og glad duft!

Fiskene (19 februar – 20 mars)

Du får alltid høre at du er følsom, men det gjør deg også til en veldig empatisk og myk person. Du kan også trenge å trekke deg litt unna. Velg Chloé fra Chloé. En lett, klassisk og pudrete duft som er like myk som deg. Du kommer til å dufte uimotståelig av klassiske rose og sødme.

Parfymer:

Steinbukken

Good Girl

Carolina Herrera

Les mer her

Vannmannen

Acqua di Gioia

Giorgio Armani

Les mer her

Fiskene

Chloé

Chloé

Les mer her
Tips dine venner!