Duft lag på lag

I dusjen møtes du av flere ulike dufter - fra dusjsåpe, sjampo og balsam. Deretter fortsetter duftcocktailen, men det trenger ikke være negativt...tvertom: Duft lag på lag gjør at duften din holder lenger og at du får din helt egne, unike duft.

NordicFeel Lifestyle

Bland enkelt

Dufter som inneholder få toppnoter er lettest og blande samt essenser som inneholder vanilje og kokos ettersom disse passer sammen de fleste dufter.

Velg en duft fra samme duftfamilie

Parfymer deler vanligvis opp i ulike duftfamilier; blomstrete, treaktige, orientalske, friske, fruktige, syntetiske og candy. Finn din favorittfamilie og velg kroppsdufter som har duftnoter og som stammer fra samme familie.

Her finner du alle våre parfymer for ham, henne og unisex

Dusjsåpe som foundation

Selve dusjsåpen er som en foundation for huden din – den legger grunnen for din duft. Velg derfor en duft som er mild og som passer sammen din duftfamilie.

Her finner du alle våre parfymerte shower gels. 

Body lotion gjør at duften sitter bedre

En godt fuktet hud beholder duften lenger og bidrar til at du kan lukte godt og friskt hele dagen. Vil du forandre din duft en anelse uten å bytte parfyme kan du benytte deg av en body lotion.

Sjekke ut våre parfymerte body lotions.

Velduftende hår

Et velduftende hår er helt fantastisk, men man skal være forsiktig med å bruke parfyme som inneholder alkohol. Bruk heller produkter som er laget for å ha i håret og som ikke tørker det ut.

Statement-parfymer bør ikke blandes

Som alltid finnes det unntak når det gjelder å blande dufter og det er «statement-parfymer.» I kraftige parfymer, som f.eks Chanel No 5, vil man at duften skal være tydelig og kun snakke for seg selv.

Kombiner velduftende produkter

Gucci Bamboo Body Lotion

Gucci

Myk og intens på en gang, og har hentet inspirasjon for sin duft sammensetning fra Gucci kvinnens harmonisk sammensatt personlighet. Treaktige og varme duftnoter vibrerer gjennom hjertet og basen.

Les mer her

Brit Sheer EdT

Burberry

En frisk og floral duft for den moderne kvinnen. Duften åpner med toppnoter av Litchi og ananas og i hjertenotene er av mandarin og sitron. Avslutningen avrunder i basenoter av hvit musk.

Les mer her

Eau D'Énergie Awakening Mist

Biotherm

Denne nærende body sprayen inneholder vitamin E og andre nærende og fuktighetsgivende ingredienser. Biotherm Eau D`Energie Awakening Mist lukter herligt av appelsin, mandarin og sitron

Les mer her
Tips dine venner!