Boss The Scent

BOSS The Scent

Den populære duftduoen BOSS The Scent har siden de ble lansert alltid ligget på topplisten. Serien inneholder flere forskjellige versjoner av originalen. Vi skal finne ut hva skiller dem!

NordicFeel Lifestyle

Boss The Scent

BOSS The Scent – duftduoen som tok verden med storm! I tillegg til sine luksuriøse og vakre flasker, lukter de også fantastisk. Varm og forførende med et hint av saftige frukter, osmanthus og sensuell kakao. En veldig selvsikker duftserie som er vanskelig å slå! Hvilken BOSS The Scent er din favoritt?

BOSS The Scent Absolute

Storfavoritter med en ny vri! Denne gangen med nye spennende duftnoter som lysten til liv. En mer intensiv tolkning av originalen. BOSS The Scent Absolute skal være den mest sensuelle parfymen i serien. For deg som leter etter en spennende og sexy parfyme.

Lanseringsår: 2019

 1. Boss The Scent Absolute For Her 30 ml

  Hugo Boss

  Honning, fersken, kaffe, vanilje, Vetive

BOSS The Scent For Her er en utrolig god dameparfyme som åpner med kremete innslag av honning og fersken som løftes av en ny duftnote -risted kaffe. Sammen med kaffe får parfyme en unik og fantastisk duftkomposisjon, som deretter går over i en base av myk vanilje og vetiver.

 1. Boss The Scent Absolute 50 ml

  Hugo Boss

  Ingefær, Maninkafrukt, Vetiver

Duften inneholder hint av krydret og frisk ingefær, balansert av Maninkafrukt frukt og en grov base av Vetiver. En sensuell herreparfyme med vanedannende duftnoter.

BOSS The Scent Private Accord

Private Accord lukter like godt som originalen, men med en liten vri – duftkomposisjonen er en  Oriental Gourmand og Woody Oriental med en fristende base av kakao Absolute. De ble lansert i 2018 og kom raskt opp på parfymetopplistene.

Lanseringsår: 2018

Private Accord For Her er en uimotståelig dameparfyme med fengslende osmanthusblomst og saftig mandarin. I den mørke basen hviler Kakao Absolute og tonkabønner som gir parfymen sin forførende duft. En duft fylt med selvtillit og sensualitet!

På den andre siden står Private Accord For Him – en herreparfyme fylt med forførende elementer, akkurat som sitt motstykke. I herreduften finner man en aromatisk og kraftig dybde som kommer fra mokka, som lettes opp av en frisk ingefær og saftig maninkafrukt.

En lysere og lettere versjon enn originalen. Kraftig, men samtidig lett, med en duft som er oppfriskende og frodig. Duften åpner med friske hint av grønn mandarin og rosépepper. I hjertet finner man delikate hint av fresia og appelsinblomst. Basen består av den tradisjonelle kakaobønnen, som gir duften en uimotståelig attraksjon.

Lanseringsår: 2018

BOSS The Scent Intense

En mer intensiv versjon enn originalen, med kraftig duftnoter som fengsler og forfører. Luktene har nye spennende duftnoter.

Lanseringsår: 2017

BOSS The Scent Intense For Her skiller seg ut med en ekstra mengde kakao. En spesiell duftnote som lukter fantastisk, og som i kombinasjon med vanilje gjør duften vidunderlig kremete. Duften åpner opp med saftig fersken som er forsterket av Osmanthus Absolute. I den sensuelle basen finner du kakaobønner som sammen med vanilje gjør duften uimotståelig.

Duften har blitt beriket med nye forførende duftnoter av krydrete kardemomme og en base av vanilje. Duften åpner med krydrete ingefær og kardemomme, som deretter møter den rike Maninkafrukten. Basens vanilje og fyldige lær forsterker attraksjonen.

Eksklusiv, elegant parfyme med sensuelle duftnoter som skaper en mektig attraksjon. Akkurat som originalen har den innslag av saftig fersken og osmanthus absolute. I basen hviler cistus absolute som forsterker duften av kakaobønner.

BOSS The Scent

Starten på BOSS The Scent-reisen – den svært populære duftduoen som har fått utallige og fantastiske produktanmeldelser.

 1. Boss The Scent For Her 30 ml

  Hugo Boss

  Fersken, honning, fresia, Osmanthus, kakaobønner

BOSS The Scent For Her bringer begjær til liv med sin sensuelle duft komposisjon. Duften åpner med saftig fersken som kombineres med søt honning og fresia som gjør duften umulig å motstå. I hjertet finner du osmanthus og i basen hviler kakaobønner.

Lanseringsår: 2016

 1. Boss The Scent 50 ml

  Hugo Boss

  Ingefær, Maninkafrukt, lavendel, lær

I herreduften finner man krydret ingefær som er balansert av sødme av maninkafrukt. Sødmen av maninkafrukten har blitt kombinert med lavendel, som gir duften en maskulin karakter. Basen har en intens duft av lær.

Lanseringsår: 2015

Tips dine venner!