Parfymefavoritter for han

Bygg din duftgarderobe med HUGO BOSS for han. Vi lister flere spennende eksempel som skaper en komplett serie av freshe dagdufter og maskuline kveldsdufter.

NordicFeel Lifestyle

Freshe dagsparfymer

En dagduft fra HUGO BOSS er den ultimate markøren for kontoret, lunsjmøtet eller en ledig dag i byen. Med friske og sporty, cripsy noter bygger du en maskulin og energifylt duftgarderobe som holder dagen igjennom.

BOSS Bottled

BOSS Bottled er en klassisk favoritt og en selvfølgelig innslag i den maskuline duftgarderoben. Med freshe sitrusdufter, fyldige plommer og friske epler overgår duften i krydret kanel, mahogni og en base av vanilje, sandeltre og vetiver.

BOSS Bottled Tonic er en fresh og maskulin duft med en elegant kombinasjon av sofistikert sitrus- og trenoter. Det er en oppfriskende og litt lettere versjon av den klassiske originalen Boss Bottled. 

Hugo

Hugo er den spontane duften som flytter alle grenser. En fresh, maskulin duft med friske toppnoter av saftig grapefrukt og basilikum som møter et varmere hjerte med tone av salvie, jasmin og spennende sandeltre og patchouli. Et unikt duftinnslag med eventyrlig touch. 

BOSS Bottled

HUGO BOSS
Les mer her

BOSS Bottled Tonic

HUGO BOSS
Les mer her

Hugo

HUGO BOSS
Les mer her

Spennande kveldsmarkører

BOSS The Scent

BOSS The Scent gir et livlig og avvepnet førsteinntrykk. Med en freshness av krydret ingefær får duften en stimulerende energi sammen med afrikansk maninkafrukt som tilfører en fyldig og fruktig sødme. En elegant og aromatisk duft som lander i sensuelle innslag av lavendel og lær.

BOSS Bottled Night

En kveldsduft kjennetegnes som regel av tyngre, fyldigere og treaktige noter. Nyt av friske noter i kombinasjon med en ekstra maskulin tyngde og eleganse. BOSS Bottled Night forener freshe noter med sensuelle toner. En klassisk elegant duft som tar deg fra kontoret til middagen. Med eksperimentelle noter som bjørkeløv og en naturlig aromatiske friskhet fra lavendel samt en duft av sitron og sitronblad skaper en fyldig, maskulin duft med karismatiske innslag av kardemomme, jasmin, afrikansk fiol og musk.

Hugo Red

Hugo Red er oppbygget rundt to kontrastfulle akkorder: «faste kalde» og «flytende varme» som avspeiler de ulike egenskapene hos kald og varm metall. Fra kald frisk grapefrukt, rabarbra og ananas til het ambra, tonkabønner og rosèpepper skaper en eksperimentell og maskulin karismatisk duft.

Her finner du alle våre herredufter fra HUGO BOSS

BOSS The Scent

HUGO BOSS
Les mer her

BOSS Bottled Night

HUGO BOSS
Les mer her

Hugo Red

HUGO BOSS
Les mer her
Tips dine venner!