Sommerparfymer for henne

Hvordan vil du at din sommer skal dufte? Her finner du sommerens klassiker, duftnyheter og nøkkelnoter du ikke vil være foruten.

NordicFeel Lifestyle

I parfymene nedenfor kan du finne både freshe, blomstrete, sensuelle og mystiske dufter uansett om du velger en klassiker eller en nyhet.

Duftnyheter 2017

YSL Mon Paris gnistrer av eleganse med ingredienser fra romantikkens Paris. Med noter som røde bør, pære, appelsinblomst, varm hvit musk, ambra, hvit peon, bergamott og bringebær forener den sensualitet og kvinnelighet i en livlig duft.

Nina Ricci Luna blir oppfølgeren til suksesssduften Nina. En intensiv og ny tolkning av godsaker som mørk vanilje, karamell, blåbær og appelsinblomst. En mystiske og fristende sommerduft.

Calvin Klein Eternity Summer forener friske og naturlige blomster med sensuelle og forføriske innslag. Varm sommersol møter sval kveldsbris i noter som ingefær, bergamott, salvie, kokos, jasmin, musk, sandeltre og vetiver.

Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Kiss er like livfull og sjarmerende som uforutsigbar. En spirituell versjon av originalduften Daisy, som sprudler av glede, sommer og friskhet med noter som bringebær, villros og plomme.

Elie Saab Le Parfum Resort Collection Festival Edition er en glmaorøs limited- edition-duft med ferske frukter og blomster. Inspirert av originalen Le Parfum med vill patchouli i basen og jasmin i hjertet.

Mon Paris

Yves Saint Laurent
Les mer her

Luna

Nina Ricci
Les mer her

Le Parfum Resort Collection Festival Edition

Elie Sab
Les mer her

Eternity Summer

Calvin Klein
Les mer her

Uimotståelige sommerklassikere

Chloé er en vindunderlig fresh og blomstrete eau de toilette fra samme merke. En fusjon av feminine, sensuelle og chicke noter på en gang. Fra et sentrum av roser vokser en herlig bukett av magnolia, gardenia og hvit rose. Alt under et lett regn av frisk sitrus.

Giorgio Armani Si er en sensuell og eksotisk opplevelse. Et vakkert duftfyrverkeri av bergamott, mandarin og svarte solbær gir duften en mystisk og forførende touch. Med hjerte av turkisk rose og jasmin overgår parfymen spennende toner av vanilje og patchouli.

Prada Infusion d’Iris er en italiensk drøm og en duftreise under solen som leder tankene til varm hud og linlaken. Med naturlige oljer og høykvalitative ekstrakt gir parfymen kontrastene mellom sterk friskhet og sensuell ømhet. Med Palliuda fra Firenze som hovedingrediens er dette et duftmesterverk med nyanser av sedertre, hvit vask, mandarin, neroli, sedertre og solvarm hud.

Donna Karan Be Delicious – Møt klassikeren og sukessduften med freshe og fruktige toner som påminner og en fantastisk dag i Central Park i New York. En frisk parfyme med uimotståelige noter av eple, grapefrukt, agurk og eksotiske blomster som magnolia og fiol.

Viktor & Rolf Flowerbomb forener det moderne og glamorøse med det uventede eksplosive. En haute-couture blomstrende eksplosjon i en bearbeidet håndgranat- flakong. Nyt crispy grønne noter, luksuriøse blomster og friske sitrusdufter som mandarin, bergamott,

Chloé

Chloé
Les mer her

Si

Giorgio Armani
Les mer her

Infusion d'Iris

Prada
Les mer her

Be Delicious

Donna Karan
Les mer her
Tips dine venner!