Toppliste herreparfymer 2019

Keen på en ny parfyme? Sjekk ut topplisten over våre 20 bestselgende parfymer for menn. VI har oppdatert listen med de siste nyhetene som har falt best i smak hos våre mannlige kunder. Se nederst på listen.

NordicFeel Lifestyle

Toppliste herrparfyme

For å gjøre det enkelt for deg å finne de mest populære herreduftene har vi skapt denne topplisten med våre 20 bestselgere. Både klassiske dufter og nykommer er å finne på topplisten.

Parfyme etter anledning

Å velge parfyme er ikke alltid like lett da det finnes så mange å velge blant. Et knep er å spørre deg seg når du skal bruke parfymen: på jobben, etter treningen eller kun på fest og når ute med f.eks venner? Vårt tips er å ha flere parfymer hjemme som passer de ulike tilfellene. Ellers bør du satse på en duft som passser alle situasjoner og som ikke er for tung slik at den sjenerer dine omgivelser. Husk du skal dufte – ikke lukte.

En god idé er å finne litt forskjellige parfymer; En til hverdag som er frisk og lett. En mild og behagelig duft som ikke dominerer rommene du går inn i. En til litt festlige situasjoner som er litt mer krydret og en sporty, frisk til å ha i gymbaggen etter trening.

Den perfekte duftgarderoben

Skaff deg derfor 3-5 dufter som du vet kler deg og som du kan bruke i forskjellige anledninger.  En som «vekker deg» på morgenen (det er kjent at sitrusdufter har en spesielt oppkvikkende effekt på hjernen, og det er et hot tips når du sliter med å stå opp om morgenen), en nedtonet som er fin å bruke i viktige sammenhenger, en variant som får frem det sexy i deg og en klassiker du alltid kan bruke.

Sjekk ut vår toppliste med 10 mest solgte dame – og herreparfymer fra tidligere i år

Her finner du alle våre herreparfymer!

Toppliste Herreparfymer

 1. -20%
  1

  1 Million EdT EdT 100ml

  Paco Rabanne
 2. -20%
  2

  Le Male EdT EdT 125ml

  Jean Paul Gaultier
 3. -20%
  3

  Invictus EdT EdT 100ml

  Paco Rabanne
 4. -20%
  4

  La Nuit De L'Homme EdT EdT 100ml

  Yves Saint Laurent
 5. -20%
  5

  Acqua di Gio Essenza EdP EdP 75ml

  Giorgio Armani
 6. 6

  Basic Instinct EdT 40ml

  Van Gils
 7. -20%
  7

  Boss The Scent EdT EdT 50ml

  Hugo Boss
 8. -20%
  8

  Ultra Male Intense EdT EdT 75ml

  Jean Paul Gaultier
 9. -20%
  9

  Boss Bottled EdT EdT 50ml

  Hugo Boss
 10. -20%
  10

  Roma Uomo EdT EdT 75ml

  Laura Biagiotti

Topplisten er basert på salg og trender hos NordicFeel som er en ledende aktør på parfyme i hele Norden. Listen oppdateres kontinuerlig for at du skal finne de mest aktuelle parfymene for herrer.

Tips dine venner!