Superingrediensene som tryller med huden din!

Invester i produktene som inneholder noen av de mest effektive ingrediensene for en strålende hud. Vi forklarer begrepene, produktene og hva de gjør med huden din.

NordicFeel Lifestyle

9 ingredienser å ha kontroll på

AHA-syre

Forbedrer hudens evne til å bevare fuktighet. Samtidig som syren eksfolierer hudoverflaten, så fyller den også huden med fuktighet, noe som gjør linjer og rynker mindre synlig.

Allantoin

Brukes medisinsk ved sårlegning. Virker sammentrekkende, beroligende og fuktighetsgivende.

Aloe Vera

Beroliger, beskytter og mykgjør huden. Egner seg godt til alle hudområder som trenger ro og en adstringerende – sammentrekkende virkning.

Antioksidanter

Hjelper huden å beskytte seg mot frie radikaler og motvirker hudens aldringsprosess.

BHA-syre

Trenger inn i porene der den løser opp talg og døde hudceller. En fantastisk porerengjører.

Blåklint

Beroliger og reduserer hoven hud og er en vanlig ingrediens i øyenkremer eller oppriskende ansiktsvann.

Hyaluronsyre

Tilfører huden optimalt med fuktighet.

Roseekstrakt

Beroliger rødhet og har en anti-inflammatorisk effekt.

Salisylsyre

Gir en mild eksfoliering, åpner porene og forfiner hudoverflaten.

Produkter som inneholder superingredienser

Rengjøring

Murad´s Age Reform AHA/BHA Exfoliating Cleanser er en dobbelvirkende peeling med fuktighetsbindende egenskaper som rengjør og forsiktig og effektivt eksfolierer huden. Avslutt med et oppfriskende ansiktsvann – Aroma Cleanse Essential Tonifying Lotion fra Decléor fjerner de siste restene av smuss og etterlater huden frisk og klar.

Fjerner rester fra øyesminke og gir huden en beroligende behandling. Chanel´s Démaquillante Yeux Intense med båklint- og roseekstrakt beroliger det sensitive området rundt øynene og etterlater huden behagelig oppfrisket.

Fukt

Den antioksidantrike Aroma-Perfection Skin-Perfecting Purifying Lotion fra Nuxe er en fjærlett, silke myke emulsion som gjør at fet og kombinasjons hud blir fuktet og har mattende egenskaper. Porer minskes samt zink og rispudder gir en matt finish.

Face off

En forutsetning for å skape en frisk hud med ungdommelig glød er å regelmessig skrubbe huden samtidig som du påfører en vitamin og næringsboostende maske 1-2 ganger i uken.

City Block Purifying Charcoal Clay Mask + Scrub fra Clinique er en dyprengjørende maske og skrubb i ett som fjerner urenheter og etterlater huden myk og smidig.

Filorga´s Meso-Maso Anti-Wrinkle Lightening Mask tilfører glød, behandler linjer og fjerner tegn på trøtthet samtidig som den beroliger, fukter og gjengir volumet.

Rengjør porene på dypet med Exuviance Purifying Clay Masque som er en kjølende og samtidig dyprengjørende behandlingsmaske som gjenoppretter fuktighetsbalansen og gir en klarere hud.

Kjøp her:

Age Reform

Murad
Les mer her

Aroma Cleanse Lotion

Decléor
Les mer her

Démaquillante Yeux Intense

Chanel
Les mer her

Aroma Perfection

Nuxe
Les mer her

Rose And Apricot

John Masters Organics
Les mer her

City Block

Clinique
Les mer her

Meso-Mask

Filorga
Les mer her

Purifying Clay Masque

Exuviance
Les mer her
Tips dine venner!