Microneedling med Swiss Clinic

Nysgjerrig på microneedling? Vi går gjennom alt du trenger å vite!

NordicFeel Lifestyle

Swiss Clinic

Swiss Clinic er et svensk selskap som tilbyr eksklusive skjønnhetsprodukter og behandlinger med aktive, naturlige ingredienser. Her finner vi produkter for microneedling, som er en effektiv metode som brukes av både fagfolk og hjemmebrukere for å forbedre hudens utseende.

Microneedling

Microneedling er en behandling som har foryngende effekter på huden. Behandlingen utføres ved hjelp av en dermaroller, også kalt Skin Roller, som med små mikronåler stikker huden. Stikkene trigger regenereringsprosessen som hjelper huden med å produsere mer kollagen og elastin. Microneedling kan blant annet brukes til å forbedre hudens tekstur, motvirke rynker eller minimere aknearr.

Microneedling med Skin Roller

Med en Skin Roller kan du få det beste ut av hudpleierutinen din! Skin Rolleren er laget av en rekke sølvbelagte mikronåler i kirurgisk stål. Med Skin Roller får du tre utskiftbare nålhoder med forskjellige egenskaper. Pass på å bytte nålhodet regelmessig, da du alltid skal behandle med skarpe nåler. Nålhodene er tilgjengelige separat.

 • 0,2 mm: Brukes i ansiktet og rundt øyeområdet for å få en jevnere hudstruktur, minimere akne arr og minimere rynker.
 • 0,5 mm: Anti-aging behandling som stimulerer hudens regenereringsprosess. Kan brukes sammen med Rejuvenating Serum for å booste behandlingen enda mer.
 • 0,5 mm: Et større nålhode til kropp. Brukes for å minimere arr, cellulitter, strekkmerker og for å fremme en fastere hud.

Microneedling hjemme – Steg for steg

Rengjør

Hygiene er viktigst når du skal gjøre en microneedling-behandling. Pass på at din Skin Roller er helt ren før du begynner. Vask ansiktet grundig før behandling.

Skin Roller

Bruk Skin Rollerover hele ansiktet eller punktmarker etter behov.

Etter behandling

Rett etter behandling har huden det best om den får fuktighet og næring i form av serum eller ansiktsmaske. La ansiktsmasken virk over natten. Bruk solkrem i løpet av dagen.

Rengjør din Skin Roller

Rengjør Skin Roller etter hver behandling.

Produkter for microneedling

 1. Sanitizing Spray

  Swiss Clinic
  kr 49 Midlertidig utsolgt

Ikke bruk microneedling hvis:

 • Du er gravid eller ammer
 • Har inflammatorisk akne og/eller åpne hudsår
 • Lider av hudsykdom og/eller overdreven arrdannelse
 • Er ekstra følsom for nikkel
Tips dine venner!