Maja holder en krem

Maja svarer på spørsmål om sin hudpleierutine

Nysgjerrig på Majas hudpleierutine? I dette intervjuet svarer Maja på våre spørsmål!

NordicFeel Lifestyle

Maja holder en krem

Hvilken ansiktsrengjøring bruker du? 

 • Akkurat nå bruker jeg en ansiktsrengjøring fra Clarins kalt Gentle Foaming Cleanser. Den oppfører seg akkurat som en såpe som gir et nydelig og rikt skum, mens det føles like behagelig som en rensende melk. jeg elsker det! En god og enkel rengjøring.

Så bruker jeg Toning Lotion With Chamomile fra Clarins, som jeg også elsker! Ansiktsvannet påfører jeg etter rengjøring, men noen ganger når jeg er litt lat, eller hvis jeg bare skal på treningsstudioet, tar jeg noen dråper på en bomullsdott og drar over ansiktet mitt.

Huden din er alltid så frisk og «glowy». Hvordan gjør du det? 

 • Jeg føler at jeg snakker om dette produktet hele tiden, men det er virkelig en favoritt! Filorgas NCEF Essence er et pre-serum som tas før serum og ansiktskrem for å få fuktighet og glød.

Jeg begynner med å rengjøre ansiktet, så jeg påfører jeg essensen i omganger, 4-5 ganger pleier å bli bra. Jeg bruker dette når jeg bare skal være hjemme, men fortsatt ønsker å føle meg litt frisk. Man får en glanshud, helt jevn og klar!

Går du regelmessig på en ansiktsbehandling?

 

 • Jeg ville likt å gjøre det, men det gjør jeg nesten aldri. Det var nok 1,5 år siden sist! Jeg tror det er fordi jeg har en veldig god hudpleierutine hjemme. Hvis du har en god grunnleggende rutine, trenger du ikke å gå til behandlinger veldig ofte.

 

Hva er ditt beste tips for ikke å få mørke ringer og hevelse rundt øynene?

 

 • Mitt beste tips er Filorgas øyekrem Optim Eyes. Jeg har min i kjøleskapet, men man må ikke, den kjøler så fantastisk uansett! Jeg setter på den etter jeg har vasket huden og brukt serum.

 

Hvilket serum bruker du?

 

 • Jeg bruker Clarins Double Serum. Jeg er på min andre eller tredje flaske nå på bare seks måneder. Er helt besatt av dette serumet! Bruker den både morgen og kveld under ansiktskremen min. Jeg elsker følelsen jeg får når jeg bruker den. Serumet føles fet, men det går inn i huden veldig raskt, noe som er det beste jeg vet!

 

Hva er din beste ansiktsmaske?

 

 • Min absolutte favoritt maske er Clarins SOS Comfort. Denne har jeg også tipset om før, men når jeg først finner en favoritt så er den det lenge! 

 

Da jeg kom hjem til Sverige var det så kaldt her at huden min tørket ut. Da trengte jeg virkelig en SOS-maske som gir et raskt resultat. Jeg bruker det vanligvis når jeg har vært ute på reise eller når jeg har supertørr hud. 

For øynene bruker jeg Hydra Essential Eye Mask fra Clarins. Huden rundt øynene er veldig tynn og trenger ekstra fuktighet, derfor er det viktig å bruke produkter som spesifikt for øynene. Denne øyemasken er en ekte fuktighetsbombe!

En annen favoritt er Filorgas Scrub & Detox! Den eksfolierer huden i dybden. Jeg føler at jeg får en utrolig glød etter at jeg har brukt den, og at huden blir glattere. 

Scrub & Detox brukes i to trinn. Først ved å massere sirkulære bevegelser på ren og fuktig hud. Det er en dobbeltvirkende peeling med en kombinasjon av vulkanske mikrosfærer og papain som eksfolierer huden på en mild måte. Eksfoliering fører til at urenheter forsvinner og huden blir glattere. I trinn to får masken lov til å jobbe i 2-3 minutter for en detoxifiserende effekt.

Hva gjør du når du først får en kvise?

 • Jeg får nesten aldri kviser. Jeg får bare kviser når jeg ikke følger hudpleierutinen min. Når jeg får en kvise, lar jeg det være, jeg klemmer aldri.

Hvor ofte bruker du ansiktsmaske?

 

 • Minst en gang i uken, noen ganger to! For de av dere som føler at du ikke har tid eller eller lyst til å bruke en ansiktsmaske, så jeg har et veldig godt tips: Filorgas Night Mask. Jeg bruker den om kvelden i stedet for en nattkrem. Den inneholder 50 aktive ingredienser som fungerer om natten mens du sover. Når du våkner, er huden din full av glow og den føles dypt fuktet. 

 

Har du noen gode tips om en fuktighetsgivende ansiktskrem?

 

 • Jeg bruker Plant Gold fra Clarins, dette bruker jeg om kvelden eller når jeg trenger litt ekstra fuktighet. Det er en kombinert krem og olje som gjør underverker. De fleste dagene bruker jeg Filorgas Oxygen Glow Cream. Jeg kan bruke den alene bare for å få «glow». Den er magisk! 

 

Hva er dine beste tips for å holde leppene fuktig?

 

 • Noe jeg alltid har med meg i vesken min er en leppepomade fra Clarins. Jeg bruker det før jeg tar på meg lipgloss eller leppestift. Jeg har også en på nattbordet som jeg bruker hver kveld før jeg sovner.

 

Jeg bruker også Filorgas Nutri Filler Lips som gir en «plumping effekt», dette har jeg i stedet for leppepomade eller lipgloss. Nutri Filler Lips er alltid med meg uansett hvor jeg går!

Hvor lenge lar du serumet tørke før du påfører fuktighetskrem?

 • Jeg lar det gå 2-3 minutter mellom hvert produkt. Jeg vet ikke hva som anses som riktig, men det føles bra og deretter synker produktene inn i huden.

Hvis du får velge et produkt som du ikke kan klarer deg uten, hvilket ville det ha vært?

 • Vanskelig! Jeg kan ikke velge bare ett produkt. Trikset er å ha en hudpleierutine som fungerer for deg. Du kan ikke bare slenge på en krem og tror det kommer til å gjøre hele jobben.

Men hvis jeg må velge en, velger jeg Filorgas Pore Express. Et must for meg før jeg påfører sminken min, det gjør underverker for huden ved å minimere porene!

Bruker du en primer?

 

 • Jeg bruker Clarins SOS Primer i fargen 00. Jeg bruker det til hele ansiktet, selv de dagene jeg ikke har sminke da den gir en veldig fin glød. Alt jeg bruker gir glød, haha!

 

Hvilket produkt bør du begynne med å for å bygge en hudpleierutine? 

 

 • En god ansikstrengjøring og ansiktskrem er det viktigste. Serum er også viktig, da det forbedrer effekten av de andre produktene i hudpleierutinen din.

 

Hvilke produkter har du alltid i vesken?

 

 • Leppepomaden fra Clarins og My Clarins Re-Fresh som er en forfriskende face-mist. Jeg sprayer mist når som helst iløpet av dagen.

 

Tips dine venner!