Hotshot But Hotter

Alt du vil vite om Hotshot But Hotter – Linn Ahlborg forteller

NordicFeel Lifestyle

Hotshot But Hotter

Hvordan er Hotshot But Hotter forskjellig fra din første parfyme Hotshot?

Denne gangen ønsket jeg å skape en mer moden duft, noe som er en selvfølge for meg ettersom vi alle, inkludert meg, har blitt eldre siden forrige lansering. Hotshot But Hotter er mer sofistikert og stilig samtidig som den føles leken. Nye duftnoter i parfymen inkluderer solbær, mandarin, bringebær og musk.

Hvem bruker denne parfymen og hva vil du at den skal formidle?

Alle kan ha på seg Hotshot But Hotter, den er for alle!  Da vi utviklet duft nummer to, ønsket jeg at den skulle formidle selvtillit, lykke og varme. Med Hotshot But Hotter har vi samlet det hele i en forfriskende duft.

Kan du fortelle oss litt om navn og designvalg?

Navnet gjenspeiler den nye versjonen av Hotshot – at den er enda bedre! Hvis du likte Hotshot, vil du ELSKE den her. Jeg har valgt å gjøre designet, akkurat som duften – mer moden, ren og sofistikert.

Hvordan vil du bære duften selv?

Med glede og selvtillit! Jeg føler meg fin og edgy når jeg bruker parfymen.

Hvordan ser skjønnhetsrutinen din ut?

Jeg holder meg til få, men gode produkter. Jeg sørger også for å ta vare på meg selv og kroppen min, for hvis jeg føler meg bra fra innsiden, kommer gløden automatisk. Da er det alltid et ekstra pluss å øke med god hudpleie og mye fuktighet. Jeg liker å ha fargede øyenbryn og vipper, samt muligens noen form for selvbruning i ansiktet.

Hvilke produkter kan du ikke leve uten?

Min body lotion som lukter helt magisk og gir masse glow! Jeg bruker alltid tanning drops som jeg blander med nattkremen. Det er et veldig fleksibelt produkt som får meg til å våkne med litt ekstra solkysset farge. Jeg bruker Browgel for å få en illusjon av buskete bryn.

Ditt beste skjønnhetstips?

Som jeg sa før, å ta vare på deg selv innenfra! <3

Tips dine venner!