Toppliste herredeodoranter

Leter du etter en ny deodorant, men syns det er vanskelig å velge? Her kan du finne vår toppliste med de 10 bestselgende deodoranter for herrer.

NordicFeel Lifestyle

For å hjelpe deg har vi laget en toppliste med våre 10 bestselgende deodoranter for menn. Listen inneholder mange klassikere og om du vil matche med din parfyme kan du finne vår toppliste for herreparfymer her.

Forskjellen mellom deodorant og antiperspirant

Er det egentlig noen forskjell mellom vanlig deodorant og en antiperspirant? Ja, faktisk. En deodorant gjelper med å skjule duften av svette, mens en antiperspirant reduserer mengden svette samtidig som den den demper lukten. Hvilken du trenger er avhengig av dine behov og ønsker.

Tips og triks

Det finnes visse triks som kan få din deodorant til å fungere optimalt. Deoen bør dekke hele overflaten i armhulen for å gi best resultat. Det betyr at du som ikke barberer deg bør trykke til litt ekstra for å nå huden under håret.

Om huden og håret er bløtt eller fuktig ved påføring finnes det også en risiko for at deodoranten ikke vil fungere like bra. Sørg for at du er helt tørr i armhulen når du påfører din deo, da vil din deodoranten fungere mye bedre.

Opplever du at deodoranten farger av på klærne? Prøv å bruke litt mindre av produktet og la den tørke ordentlig får du tar på deg klær.

Toppliste herredeodoranter

1. Boss Bottled Deostick

HUGO BOSS
Les mer her

2. Hugo Deostick

HUGO BOSS
Les mer her

3. Armani Code Deostick

Giorgio Armani
Les mer her

4. Acqua di Gio Deostick

Giorgio Armani
Les mer her

5. 1 Million Deostick

Paco Rabanne
Les mer her

6. Boss Bottled Night Deostick

HUGO BOSS
Les mer her

7. 72H Day Control

Biotherm Homme
Les mer her

8. Boss the Scent Deostick

HUGO BOSS
Les mer her

9. CK One Deostick

Calvin Klein
Les mer her

10. The One for Men

Dolce & Gabbana
Les mer her

Økologisk favoritt: Original Deodorant

Bulldog
Les mer her
Tips dine venner!