Toppliste herredeodoranter

Leter du etter en ny deodorant, men syns det er vanskelig å velge? Her kan du finne vår toppliste med de 10 bestselgende deodoranter for herrer.

NordicFeel Lifestyle

For å hjelpe deg har vi laget en toppliste med våre 10 bestselgende deodoranter for menn. Listen inneholder mange klassikere og om du vil matche med din parfyme kan du finne vår toppliste for herreparfymer her.

Forskjellen mellom deodorant og antiperspirant

Er det egentlig noen forskjell mellom vanlig deodorant og en antiperspirant? Ja, faktisk. En deodorant gjelper med å skjule duften av svette, mens en antiperspirant reduserer mengden svette samtidig som den den demper lukten. Hvilken du trenger er avhengig av dine behov og ønsker.

Tips og triks

Det finnes visse triks som kan få din deodorant til å fungere optimalt. Deoen bør dekke hele overflaten i armhulen for å gi best resultat. Det betyr at du som ikke barberer deg bør trykke til litt ekstra for å nå huden under håret.

Om huden og håret er bløtt eller fuktig ved påføring finnes det også en risiko for at deodoranten ikke vil fungere like bra. Sørg for at du er helt tørr i armhulen når du påfører din deo, da vil din deodoranten fungere mye bedre.

Opplever du at deodoranten farger av på klærne? Prøv å bruke litt mindre av produktet og la den tørke ordentlig får du tar på deg klær.

Toppliste Herredeodorant

 1. 1

  48H Day Control Deodorant Roll-On 75ml

  Biotherm Homme
 2. 2

  Boss Bottled Deostick Deostick 75ml

  Hugo Boss
 3. 3

  1 Million Deostick Deostick 75ml

  Paco Rabanne
 4. 4

  Boss The Scent Deostick Deostick 75ml

  Hugo Boss
 5. 5

  Eau De Lacoste Blanc Deostick Deostick 75ml

  Lacoste
 6. 6

  CK One Deostick Deostick 75ml

  Calvin Klein
 7. 7

  Le Male Deostick Deostick 75ml

  Jean Paul Gaultier
 8. 8

  Boss Bottled Night Deostick Deostick 75ml

  Hugo Boss
 9. 9

  Hugo Deostick Deostick 75ml

  Hugo Boss
 10. 10

  CK Be Deostick Deostick 75ml

  Calvin Klein
Tips dine venner!