10 fruktige parfymer

Lengter du også etter søte parfymer som minner om saft og melongodteri? Vi tipser om ti favoritter som dufter fruktig av melon, fersken og solbær!

NordicFeel Lifestyle

Melon

Dolce & Gabbana 3 L’impératrice er en lett og feminin duft med innslag av vannmelon, kiwi og rabarbra. En storfavoritt blant de fruktige parfymene. En annen favoritt er Escada Miami Blossom, den har en søt og frisk duft av ananas, vannmelon og blåbær.

 

 1. 3 L'Impératrice 50 ml

  Dolce & Gabbana
 2. -20%

  Miami Blossom 30 ml

  Escada
  372 kr 465 kr Midlertidig utsolgt

Fersken

Ingen har vel gått glipp av storselgeren Boss The Scent For Her som har tatt verden med storm! Parfymen har lenge hatt førsteplassen på Nordicfeels toppliste og inneholder saftige noter av fersken, søt honning og blomstrende freesia.

 

En annen herlig fersken duft er Karl Lagerfeld Fleur De Pêcher som har tydlige innslag av fersken, yuzu og saftig pære.

Syns du fersken og epleblomst høres ut som en god kombinasjon? Da skal du teste Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Daze! En fantastisk duft som er fruktig og lett floral.

 1. -20%

  Boss The Scent For Her 30 ml

  Hugo Boss
 2. Matiers Fleur De Pêcher 50 ml

  Karl Lagerfeld
  489 kr Midlertidig utsolgt Flere varianter
 3. Daisy Eau So Fresh Daze 75 ml

  Marc Jacobs
  885 kr Midlertidig utsolgt

Tequila Sunrise

Sommerfølelse, lett og herlig! Escadas sommerparfyme Flor del Sol dufter virkelig sommer og sol! En herlig sommercocktail med noter av appelsin, søt grenadin og blomstrende georginer.

 1. -25%

  Flor Del Sol 30 ml

  Escada
  349 kr 465 kr Midlertidig utsolgt Flere varianter

Solbær

I denne sesongen lengter vi etter søte parfymer som minner om saft og sommerbær! Mest spennende er kanskje Ariana Grandes nyeste duft Moonlight som har en sprudlende karakter av glinsende solbær og saftig plomme. Parfymen inneholder også marshmallows og sensuell vanilje som gir duften en varm avsluttning.

Be Delicious Fresh Blossom hyller våren med en blanding av mousserende grapefrukt, solbær og solkysset aprikos. Perfekt for deg som liker lette og diskret parfymer.

 1. Moonlight 30 ml

  Ariana Grande
  455 kr Midlertidig utsolgt Flere varianter
 2. Be Delicious Fresh Blossom 30 ml

  DKNY Fragrances
  555 kr Midlertidig utsolgt Flere varianter
Tips dine venner!