10 fruktige parfymer

Lengter du også etter søte parfymer som minner om saft og melongodteri? Vi tipser om ti favoritter som dufter fruktig av melon, fersken og solbær!

NordicFeel Lifestyle

Melon

Dolce & Gabbana 3 L’impératrice er en lett og feminin duft med innslag av vannmelon, kiwi og rabarbra. En storfavoritt blant de fruktige parfymene. En annen favoritt er Escada Miami Blossom, den har en søt og frisk duft av ananas, vannmelon og blåbær.

 

 1. 3 L'Impératrice 50 ml

  Dolce & Gabbana

Fersken

Ingen har vel gått glipp av storselgeren Boss The Scent For Her som har tatt verden med storm! Parfymen har lenge hatt førsteplassen på Nordicfeels toppliste og inneholder saftige noter av fersken, søt honning og blomstrende freesia.

 

En annen herlig fersken duft er Karl Lagerfeld Fleur De Pêcher som har tydlige innslag av fersken, yuzu og saftig pære.

Syns du fersken og epleblomst høres ut som en god kombinasjon? Da skal du teste Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Daze! En fantastisk duft som er fruktig og lett floral.

 1. Boss The Scent For Her 30 ml

  Hugo Boss
 2. Matiers Fleur De Pêcher 50 ml

  Karl Lagerfeld

Tequila Sunrise

Sommerfølelse, lett og herlig! Escadas sommerparfyme Flor del Sol dufter virkelig sommer og sol! En herlig sommercocktail med noter av appelsin, søt grenadin og blomstrende georginer.

Solbær

I denne sesongen lengter vi etter søte parfymer som minner om saft og sommerbær! Mest spennende er kanskje Ariana Grandes nyeste duft Moonlight som har en sprudlende karakter av glinsende solbær og saftig plomme. Parfymen inneholder også marshmallows og sensuell vanilje som gir duften en varm avsluttning.

Be Delicious Fresh Blossom hyller våren med en blanding av mousserende grapefrukt, solbær og solkysset aprikos. Perfekt for deg som liker lette og diskret parfymer.

 1. Be Delicious Fresh Blossom 30 ml

  DKNY
Tips dine venner!