Bella Blanca

Bella Blanca

Vårens vakreste parfyme er uten tvil Bella Blanca som er en av Oscar de la Rentas kreasjoner. En perfekt feminin duft med en moderne eleganse!

NordicFeel Lifestyle

Bella Blanca

Bella Blanca fra Oscar de la Renta, et av årets store slipp som vi har gledet oss litt ekstra til! Før vi går inn i selve duften må vi snakke om den vakre flasken. Oscar de la Renta har ikke spart på kruttet og Bella Blanca minner om hans kreasjoner på den røde løperen. Det er ikke bare en parfymeflaske, men føles mer ut som et kunstverk som mer enn gjerne får stå fremme.

Duften inneholder noter som pære, hvite blomster (som tuberose, jasmin og appelsinblomst) og grønne innslag. Duften føles eksklusiv og har en moderne eleganse. På huden føles den frisk og delikat, til tross for at det er en EdP, noe som gjør den til en duft som fungerer like fint på dagen som på kvelden. Den får oss til å tenke på våren og det kan jo gjøre hvem som helst glad.

Dette er vårens vakreste duft og den kommer til å være en favoritt lenge fremover, spesielt for middagsselskaper og andre anledninger når man vil dufte litt ekstra eksklusivt.

For hvem?

Bella Blanca er for deg som vil ha enf risk, men samtidig feminin duft som holder lenge.

Her finner du alle parfymer hos NordicFeel.

Bella Blanca

  1. Bella Blanca 50 ml

    Oscar De La Renta
    kr 656 Midlertidig utsolgt Flere varianter
  2. Bella Blanca 30 ml

    Oscar De La Renta
Tips dine venner!