7 steg till no makeup-looken

Snarveien til en vellykket usminket look får du selvfølgelig med de rette produktene

NordicFeel Lifestyle

Begynn med en oljefri dagkrem

Kremen gjør at din make up legger seg jevnere og mer usynlig. Vi liker – Visibly Clear Oil Free Moisturiser fra Neutrogena. 

Se alle våre dagkremer her!

 

Tonet fuktkrem

Anvend en tonet fuktkrem istedet for en dekkende foundation for å jevne ut huden, men samtidig beholde dens naturlige hudstruktur. Finn en ny nyanse så nær din egen hudtone som mulig. Vi velger – Balm Shelter Tinted Moisturizer fra The Balm.

Se alle våre foundations her!

 

Skjul mørke ringer

Har du kviser eller mørke ringer under øynene? Skjul med en god concealer som holder. Husk å vær varsom med påføringen for å beholde en nude look. Vi velger – Cream Concealer fra Milani.

Se alle våre concealers her!

 

Fiksér basen

Fiksér din naturlige sminke med et lett transparent pudder, men børst på så lite som mulig. Det må ikke feste seg i ansiktshårene og gi et «pudret» inntrykk. Vi velger oss – Mineral Veil fra bareMinerals. 

Se alle våre pudder her!

 

Fukt leppene

Fukt dine lepper med en mykgjørende lebepomade slik at de får en sunn og frisk glød. Vi velger – Lip Thearpy fra Vaseline.

Se alle våre lebepomader her!

 

Fyll på brynene

Børst dine bryn i fasong og fyll på om de behøver det. Ikke anvend en øyebrynspenn, til det blir resultatet for markert og hardt. En lys øyenbrynskygge gir et mer naturlig resultat. Du vil at brynene skal bli fyldigere – ikke mørkere.  Vi velger – Pro HD Brow Palette fra Freedom Make Up London. 

Se vår øyenbrynspleie her!

 

Avslutt med rouge

Gi kinnene dine litt naturlig farge ved hjelp av rouse. Men vær ytterst varsom og velg en rouge i en myk kulør som lys fersken eller svak rosa. Børst bort overflødig rouge fra makeupkosten på et husholdningspapir før du påfører dine kinn og applikér midt på kinnet («eplekinnene»). Vi velger – Rose Powder Blush fra Milani.

Se alle våre rouger her!

 

 

Tips på produkter

Visibly Clear

Neutrogena
Les mer her

Tinted Moisturizer

The Balm
Les mer her

Cream Concealer

Milani
Les mer her

Mineral Veil

bareMinerals
Les mer her

Lip Therapy

Vaseline
Les mer her

Pro HD Brow Palette

Freedom of Makeup
Les mer her

Rose Powder Blush

Milani
Les mer her
Tips dine venner!