Toppliste foundation

Er du på jakt etter en ny foundation, men er usikker på hvilken du skal velge? Vi gir deg listen med våre 10 bestselgende foundations for å hjelpe deg!

NordicFeel Lifestyle

Det kan være vanskelig å finne en perfekt foundation. Den skal ha riktig undertone, passe til din hudtype og gi den rette looken hele dagen. For å hjelpe deg litt lister vi opp våre 10 bestselgende foundations sammen med noen tips og triks.

Her finner du vår guide for å finne riktig foundation fra merket bareMinerals.

Hvilken hudtone har du?

Det er lett å finne ut av hvilken hudtone du har, du gjør dette ved å se på blodårene på underarmen din. Er de grønnaktige har du en gul undertone og bør velge en foundation med en gul base. Er de blåaktige har du en rosa undertone og du vør velge en foundation med en rosa base. Der dine blodårer både blå og grønne ut, da er sannsynligvis din hudtone nøytral og du bør velge en foundation uten noen undertone.

Perfekt og holdbar base

Prøv alltid å vaske og fukte ansiktet ditt før du påfører sminken. Dette gjør at du får en god bunn, slik at sminken ser bra ut og holder lenger. Grunn så med en primer etter dine behov. En primer er en krem som du påfører etter at du har brukt ansiktskrem, men før foundation. Primeren glatter ut ujevnheter og gjør at foundationen og pudderet sitter bedre. Når du har påført all sminke kan du avslutte med settingspray for å låse inn sminken. Her kan du finne alle våre primers og settingsprays.

BB cream

BB Cream er relativt nytt i Norge, denne skal tilfredstille alle behovene til fuktighet, underlag, dekkevne og beskyttelse av ansiktet. Ett alt-i-ett produkt til fin hud med lett dekkevne. BB-krem, eller Beauty Balm som det også heter, er en mellomting mellom en farget dagkrem og en foundation. Den er litt «tyngre» enn en farget dagkrem, og litt «lettere» enn en foundation. Det som er fint med en BB-krem er at den ofte inneholder SPF (solfaktor), har mye fukt og inneholder anti-oksidanter som huden trenger. BB-kremen dekker over noe ujevnheter, men ønsker du noe som dekker helt, er ikke BB-krem for deg. BB-kremen er fin hvis du for eksempel ha litt dårlig tid en dag – den fungerer som en «alt i en», hvor du bare kan smøre den på og løpe ut døra. Disse skal gjøre ansiktskremen overflødig – såfremt du dekker hele ansiktet. Hvis ikke, ha alltid din daglige fuktighetskrem under.

CC Cream

CC-kremen, eller Color Correcting Cream, skal fungere som en slags fargekorrigering av huden. Hvis du har dager eller perioder hvor huden er veldig rød for eksempel, så kan en CC-krem hjelpe til med å jevne ut denne fargen. CC-kremen er, i likhet med BB-kremen, en slags farget dagkrem som inneholder SPF og anti-oksidanter. Du kan bruke CC-kremen alene, eller hvis du vil dekke til enda mer, så kan den brukes som en primer til foundation.

Her finner du alle våre foundations og kan enkelt filtrere etter din hudtype og behov.

Toppliste Foundation

 1. 1

  Miracle Skin Perfector 50 ml

  Garnier
 2. 2

  DayWear Sheer Tint Moisturizer SPF 15 50 ml

  Estée Lauder
 3. 3

  CC Color Correcting Cream SPF20 30 ml

  Lumene
 4. 4

  Double Wear Stay-In-Place Foundation SPF 10 30 ml

  Estée Lauder
 5. 5

  CC Color Correcting Cream SPF20 30 ml

  Lumene
 6. 6

  Revitalizing Supreme Anti-aging CC Cream SPF 10 30 ml

  Estée Lauder
  kr 759 Midlertidig utsolgt
 7. 7

  Facefinity Compact Foundation 10 g

  Max Factor
  kr 199 Midlertidig utsolgt Flere varianter

Riktig foundation for deg.

Når du velger foundation kan det være lurt å tenke på hvor mye dekning og hvilken finish du vil ha. Dersom du har tørr hud kan det være behagelig med en ganske lett foundation som gir glans. Men dersom din hud er fet eller om du har uren hud kan en foundation som er mer dekkende og matt være best.

Vårt beste tips er å prøve å finne en foundation som passer akkurat for deg og din hud.

Sjekk også ut vårt makeup merke black|Up for dere med naturlig mørkere hudtone. black|Up er et fransk premiummerke fra Paris som skaper makeup spesifikt for mørke og gyldenbrune hudtoner. Sminken er utviklet for å løse mange av de problemene som mørke hudtyper har når det kommer til nyanser, undertoner og finish.

Sjekk ut black|Ups egne foundation guide her:

Tips dine venner!