Tryll bort mørke ringer under øynene

Vi gir deg de smarteste triksene for å bli kvitt både ringer og poser under øynene!

NordicFeel Lifestyle

Har du mørke skygger under øynene som kommer frem når solen titter frem og du er klar for utetid og avslørende vårsol?  Ferien er enda et stykke unna og hverdagen er fremdeles i gang. Flere krav, tidligere morgener og mindre egentid gjør at kroppen din er trøttere, selv om du kanskje ikke merker det. Stress kan også svekke blodsirkulasjonen rundt øynene.

Andre faktorer som påvirker og kan gi mørke ringer er, for eksempel; tynn eller tørr hud, soleksponering eller aldring. Men det finnes ting du kan gjør med det!

Hvilken type av mørke ringer har du?

Mørke ringer kan se litt ulike ut avhengig av årsaken. En variant er at de mørke ringene er blålilla eller litt rødlige. Disse ringene kommer sannsynligvis av blodets naturlige hemoglobin. Disse mørke ringene pleier å være vanlig hos personer med lys hud da blodårene blir mer fremtredende.

Dersom dine mørke ringer heller er brune, gule eller grønnaktig, da er det mer sannsynlig at en livsfaktor ligger bak. Røyking kan forårsake brunaktige ringer under øynene.

Naturlig pigg og frisk

Søvn og fridager er bra mot mørke ringer, men det kan også hjelpe å drikke mye vann og ta deg tid til å trene. Dette vil påvirke deg positivt både på innsiden og utsiden. Rask gange ett kvarter om dagen, det rekker du! Pass på at du får den søvnen du trenger (voksen ca. 6-8 timer per natt) og ikke legg deg for sent.

Riktige produkter gir underverker

Feil hudpleieprodukter på huden nær øynene kan være en årsak til dine mørke ringer. Huden rundt øynene er ekstra tynn og følsom, derfor kan det være nok å bare være bort i øynene med kremen før du blir rød og hoven, og de mørke partiene blir enda synligere.

Sats på en øyekrem som virker i dybden, stimulerer hudens kollagenproduksjon og som har et høyt nivå av fuktighetsgivende ingredienser. I noen øyekremer finnes det dekkende pigmenter som jevner ut nyansen i huden. Ellers kan du påføre en concealer etterpå.

Her finner du alle produkter mot mørke ringer.

Kald krem og hjemmekurer

Okei, du skal sove, trene og spise riktig.  Hva mer?  Oppbevar øyenkremen i kjøleskapet så den er kald når du påfører den. Huden reagerer på kulden og gir en forfriskende effekt. Kulde minsker også hevelse, som for eksempel poser under øynene som kommer om morgenen.

Gi deg selv en hjemmekur med 20 minutters behandlig av enten (kalde) agurkskiver over øynene eller utklemte teposer. I teposer er det tanninene og koffeinet i teen som drar ut væske, motvirker betennelse og frisker opp huden din.

Tips på effektive produkter

 1. Banana Bright Eye Creme 15 ml

  Ole Henriksen

  Gir glød og korrigerer ujevn hudtone. Langvarig effekt mot mørke ringer, fine linjer og rynker.

  kr 525 Midlertidig utsolgt
 2. Time-Filler Eyes 15 ml

  FILORGA

  Forebygger og glatter ut linjer/rynker. Virker oppløftende på slappe øyelokk og mørke ringer.

  kr 599 Midlertidig utsolgt

Rett cover up

Har du gått og trodd at du dekker mørke ringer under øynene ved å kun applikere concealer over det mørke området? Tenk deg om! For et mer naturlig resultat behøver du dekke et større parti; i en triangel fra ytre til indre øyekrok, langs neseroten og ned til nesetippen.

For best mulig resultat bør du velge en concealer som ligger så nære hudtonen din som mulig, med unntak fra under øynene hvor vi anbefaler at du tar 1-2 toner lysere. Det dekker mørke ringer bedre og åpner opp øyet.

Sjekk ut disse magiske concealers

 1. Highlighting Concealer

  Sensai

  Dekker ujevnheter, tilfører glød og gir fuktighet.

Tips dine venner!