Tryll bort mørke ringer under øynene

Vi gir deg de smarteste triksene for å bli kvitt både ringer og poser under øynene!

NordicFeel Lifestyle

Sliter du med mørke skygger under øynene som blir mer synlige i vårsolen? Du er ikke alene. Mange opplever dette som et resultat av stress, lite søvn, og en travel hverdag. Men fortvil ikke – det finnes løsninger!

Hvilken type av mørke ringer har du?

r Mørke ringer under øynene kan variere i farge og årsak. De som har en blålilla eller rødlig tone skyldes ofte blodets hemoglobin og er mer fremtredende hos personer med lys hud. Brunaktige, gule eller grønnaktige ringer kan derimot indikere livsstilsfaktorer som røyking.

Naturlig løsninger

God søvn og avslappende fridager er essensielle for å bekjempe mørke ringer. I tillegg kan rikelig med vann og regelmessig trening, som rask gange i et kvarter daglig, ha en positiv effekt både innvendig og utvendig. Husk å få 6-8 timers søvn hver natt og unngå å legge deg for sent.

Riktige produkter gir underverker

Feil hudpleieprodukter på huden nær øynene kan være en årsak til dine mørke ringer. Huden rundt øynene er ekstra tynn og følsom, derfor kan det være nok å bare være bort i øynene med kremen før du blir rød og hoven, og de mørke partiene blir enda synligere.

Sats på en øyekrem som virker i dybden, stimulerer hudens kollagenproduksjon og som har et høyt nivå av fuktighetsgivende ingredienser. I noen øyekremer finnes det dekkende pigmenter som jevner ut nyansen i huden. Ellers kan du påføre en concealer etterpå.

Her finner du alle produkter mot mørke ringer.

Kald krem og hjemmekurer

Okei, du skal sove, trene og spise riktig.  Hva mer? Oppbevar øyenkremen i kjøleskapet så den er kald når du påfører den. Huden reagerer på kulden og gir en forfriskende effekt. Kulde minsker også hevelse, som for eksempel poser under øynene som kommer om morgenen.

Gi deg selv en hjemmekur med 20 minutters behandlig av enten (kalde) agurkskiver over øynene eller utklemte teposer. I teposer er det tanninene og koffeinet i teen som drar ut væske, motvirker betennelse og frisker opp huden din.

Tips på effektive produkter

 1. Truth Banana Bright + Eye Crème 15 ml

  Ole Henriksen

  Ole Henriksens #1 bestselgende øyekrem ble akkurat ENDA bedre. Vi introduserer Banana Bright+ Eye Crème – en ny, oppgradert versjon av hitproduktet Banana Bright Eye Crème for enda bedre resultater,

 2. Time-Filler Eyes 5XP 15 ml

  FILORGA

  En korrigerende og anti-aging øyekrem som motvirker alle typer rynker.

 3. Revive Eye Serum 30 ml

  Beauty of Joseon

  t øyeserum som bidrar til å motvirke rynker på den sensitive huden rundt øynene ved å kombinere ginsengekstrakt og retinal.

Rett cover up

Har du gått og trodd at du dekker mørke ringer under øynene ved å kun applikere concealer over det mørke området? Tenk deg om! For et mer naturlig resultat behøver du dekke et større parti; i en triangel fra ytre til indre øyekrok, langs neseroten og ned til nesetippen.

For best mulig resultat bør du velge en concealer som ligger så nære hudtonen din som mulig, med unntak fra under øynene hvor vi anbefaler at du tar 1-2 toner lysere. Det dekker mørke ringer bedre og åpner opp øyet.

Sjekk ut disse magiske concealers

 1. Highlighting Concealer

  Sensai

  Dekker ujevnheter, tilfører glød og gir fuktighet.

 2. Banana Bright Plus Eye Stick 3,7 ml

  Ole Henriksen

  Formelen er laget med to former for forsterket vitamin C, energigivende koffein og selvlysende pigmenter for øyeblikkelig å lysne opp og minimere forekomsten av mørke ringer og misfarging av huden.

 3. "Un" Cover-up Concealer & Foundation 5.67 g

  RMS Beauty

  Lett foundation og concealer til under øynene og ansiktet.

Tips dine venner!