Tryll bort mørke ringer under øynene

Vi gir deg de smarteste triksene for å bli kvitt både ringer og poser under øynene!

NordicFeel Lifestyle

Har du mørke skygger under øynene som kommer frem når solen titter frem og du er klar for utetid og avslørende vårsol?  Ferien er enda et stykke unna og hverdagen er fremdeles i gang. Flere krav, tidligere morgener og mindre egentid gjør at kroppen din er trøttere, selv om du kanskje ikke merker det. Stress kan også svekke blodsirkulasjonen rundt øynene.

Andre faktorer som påvirker og kan gi mørke ringer er, for eksempel; tynn eller tørr hud, soleksponering eller aldring. Men det finnes ting du kan gjør med det!

Hvilken type av mørke ringer har du?

Mørke ringer kan se litt ulike ut avhengig av årsaken. En variant er at de mørke ringene er blålilla eller litt rødlige. Disse ringene kommer sannsynligvis av blodets naturlige hemoglobin. Disse mørke ringene pleier å være vanlig hos personer med lys hud da blodårene blir mer fremtredende.

Dersom dine mørke ringer heller er brune, gule eller grønnaktig, da er det mer sannsynlig at en livsfaktor ligger bak. Røyking kan forårsake brunaktige ringer under øynene.

Naturlig pigg og frisk

Søvn og fridager er bra mot mørke ringer, men det kan også hjelpe å drikke mye vann og ta deg tid til å trene. Dette vil påvirke deg positivt både på innsiden og utsiden. Rask gange ett kvarter om dagen, det rekker du! Pass på at du får den søvnen du trenger (voksen ca. 6-8 timer per natt) og ikke legg deg for sent.

Riktige produkter gir underverker

Feil hudpleieprodukter på huden nær øynene kan være en årsak til dine mørke ringer. Huden rundt øynene er ekstra tynn og følsom, derfor kan det være nok å bare være bort i øynene med kremen før du blir rød og hoven, og de mørke partiene blir enda synligere.

Sats på en øyekrem som virker i dybden, stimulerer hudens kollagenproduksjon og som har et høyt nivå av fuktighetsgivende ingredienser. I noen øyekremer finnes det dekkende pigmenter som jevner ut nyansen i huden. Ellers kan du påføre en concealer etterpå.

Her finner du alle produkter mot mørke ringer.

Kald krem og hjemmekurer

Okei, du skal sove, trene og spise riktig.  Hva mer?  Oppbevar øyenkremen i kjøleskapet så den er kald når du påfører den. Huden reagerer på kulden og gir en forfriskende effekt. Kulde minsker også hevelse, som for eksempel poser under øynene som kommer om morgenen.

Gi deg selv en hjemmekur med 20 minutters behandlig av enten (kalde) agurkskiver over øynene eller utklemte teposer. I teposer er det tanninene og koffeinet i teen som drar ut væske, motvirker betennelse og frisker opp huden din.

Tips på effektive produkter

Advanced Night Repair

Estee Lauder

Ett av Estée Lauders beste øyeserum som bekjemper alle synlige tegn på aldring rundt øynene. Fine linjer, hevelser og mørke ringer reduseres og resultatet er en jevnere og friskere hudfarge.

Les mer her

All About Eyes

Clinique

Den populære øyekremen fra Clinique, som er en favoritt for mange kvinner verden over. All About Eyes reduserer poser, minimerer mørke ringer og reduserer fine linjer,samt bidrar også til å holde sminken på plass.

Les mer her

Aroma Lisse

Declèor

Glødgivende anti-age 2-i-1 øyekrem som både reduserer fine linjer og mørke ringer rundt øynene. Fukter og forebygger poser under øynene. Kan brukes som en øyemaske om natten.

Les mer her

Rett cover up

Har du gått og trodd at du dekker mørke ringer under øynene ved å kun applikere concealer over det mørke området? Tenk deg om! For et mer naturlig resultat behøver du dekke et større parti; i en triangel fra ytre til indre øyekrok, langs neseroten og ned til nesetippen.

For best mulig resultat bør du velge en concealer som ligger så nære hudtonen din som mulig, med unntak fra under øynene hvor vi anbefaler at du tar 1-2 toner lysere. Det dekker mørke ringer bedre og åpner opp øyet.

Sjekk ut disse magiske concealers

Perfecting Stick Concealer

Shiseido

Concealer som både dekker og reduserer porer, tørrhet og fine linjer. En mellom- til heldekkende stick concealer som smelter naturlig inn i huden.

Les mer her

Touche Éclat Radiant Touch

Yves Saint Laurent

Touche Éclat Radiant Touch er en make-up klassiker som har vunnet flere priser gjennom årene. Frisker opp din make-up og gir din hud en naturlig utstråling.

Les mer her

GloConcealer Under Eye

Glominerals
Concealer i to nyanser og med meget god dekning. Inneholder ingredienser som aktivt lyser opp og forbedrer mørke ringer under øynene. Les mer her
Tips dine venner!