Vippeserum

Alt du trenger å vite om vippeserum

Drømmer du om lengre og sterkere vipper? Da kan et vippeserum være produktet du trenger! Her forteller vi alt du trenger å vite om hvilke serum som selger best akkurat nå.

NordicFeel Lifestyle

Vippeserum

Hvordan fungerer vippeserum

Har dine vipper brukket eller er de slitt etter en vippeforlenging? Kanskje du har korte vipper naturlig? Et vippeserum er en perfekt måte å vedlikeholde vippene, uansett grunn.

Et vippeserum gir dine hårsekker næring og stimulerer vipperoten med styrkende ingredienser og mineraler. Formelen påskynder tilveksten, samtidig som den styrker vippene, gjør dem lengre, tykkere, mørkere og fyldigere. Populære serum er blant annet fra Olaplex &Grande Cosmetics.

Den ca levetiden for en øyevippe er ca. 2-3 måneder før den faller av. For å få lange og vakre vipper må vippeserumet jobbe raskt for å forlenge de eksisterende vippene og stimulere veksten av nye.

Her finner du alle vippeserum

Slik bruker du et vippeserum:

Rengjør

Rengjør alltid ansikt og øynene før du påfører vippenæring. mange serum skal påføres før sengetid.

Påfør

De fleste vippeserum påføres akkurat som en eyeliner, langs den øvre vippekanten. Vær forsiktig så det ikke kommer på øyet. Om det skjer, vask med lunkent vann.

OBS les alltid produsentens instruksjoner om hvordan du påfører serumet du kjøper.

Vent på resultatet

Ha tålmodighet! De fleste serum skal man bruke i 5-8 uker før man ser resultater. Bruk en gang om dagen for best effekt. Etter oppnådd resultat kan du påføre serumet to til tre ganger i uken for å holde vippene lange, fyldige og sterke.

Toppliste vippeserum

 1. 1

  LASHBOND Building Serum 4,5 ml

  Olaplex

  Med et enkelt sveip gir OLAPLEX LASHBOND™ Building Serum deg de beste forutsetningene for fyldigere, lenger og sterkere øyevipper med maksimalt volum.

 2. 2

  Grande Lash-MD Lash Enhancing Serum 2 ml

  Grande Cosmetics

  Lange, lekre vipper! GrandLASH-MD fremmer naturlige lengre og tykkere vipper innen 4-6 uker og gir full effekt etter 3 måneder.

 3. 3

  Eyelash Growth Serum 5 ml

  Sweed

  Sweed’s serum forlenger vektfasen av hver individuelle vippe og kan også bli brukt som en booster for dine øyenbryn.

 4. 4

  Eyelash Enhancer 6 ml

  Swiss Clinic

  Swiss Clinic Eyelash Growth Serum gir deg muligheten til å få et fyldigere og tettere utseende på vippene.

Tips dine venner!