Filorga Serum Guide

Guide: velg riktig serum fra Filorga

Hvordan velger du riktig serum i henhold til hudtype og behov? Her går vi gjennom Filorgas seks forskjellige serum og matcher dem med hvilket resultat du vil ha!

NordicFeel Lifestyle

Filorga Serum Guide

Velg riktig serum

Elskede serum! Det er produktet som er en del av manges hudpleierutine som har en effekt og hjelper de andre ansiktsproduktene dine nå fult potensial. Et serum har mindre molekyler enn en vanlig fuktighetskrem og kan derfor trenge dypere inn i huden der vår viktigste hudaktivitet finner sted. Men hvordan velge den rette i jungelen av alle serumene som har dukket opp?  Nedenfor hjelper vi deg med å gå gjennom Filorgas effektive serum og matcher dem med forskjellige hudtyper og behov.

Du har tørr hud og vil ha mer glød

Hvis du har tørr hud, trenger huden fuktighet, fuktighet og enda mer fuktighet. Prøv gjerne Hydra-Hyal, som er en skikkelig fuktighetsbombe for huden. Dette intensive serumet gir deg et jevnt resultat og hele 24 timers hydrering. Huden får også en fin glød.

 1. Hydra-Hyal 30 ml

  FILORGA
  kr 579 Midlertidig utsolgt

Huden din er i ubalanse mens du ønsker en anti-aldringseffekt

Har du en litt mer moden hud med urenheter som ikke gir seg? Age Purify Intensive Serum er et dobbeltvirkende serum som begge gir en anti-agebehandling og etterlater huden din i balanse. Resultatet er en klarere hudtone og færre rynker. I tillegg beskytter den huden mot urenheter.

 1. Age-Purify Intensive Serum 30 ml

  FILORGA

Du har fine linjer og vil ha raske resultater

Time-Filler Intensive er et multi-korrigerende anti-age serum som reduserer alle typer rynker. Best av alt – den gir raske resultater. Time Filler INtensive gir huden volum som effekten av fillers. Etter bruk får du en fastere hud med forbedret kudkvalitet og økt glød.

 1. Time-Filler Intensive Serum 30 ml

  FILORGA

Huden din føles sliten og trenger et løft

Møt NCEF-intensive serum – når du trenger å forbedre hudkvaliteten og gi den et løft. Det er et multi-korrigerende anti-aging serum som minimerer rynker, gir huden en ny glød og virker mot tegn på aldring for en synlig yngre hud.

Tips! Kan brukes som en kur før en ny sesong eller etter en stressende periode.

 1. NCEF-Intensive Serum 30 ml

  FILORGA

Huden din føles livløs

Har du moden hud og ønsker langvarige anti-aldringsresultater med utjevnende rynker, økt glød og mer definerende ansiktsegenskaper? Da er Global-Repair Serum noe for deg! Den passer til alle hudtyper og hjelper deg med å gjenoppbygge hudens ungdommelige struktur.

 1. Global-Repair Intensive Serum 30 ml

  FILORGA

Du vil ha en fastere og strammere hud

Life-Designer Serum gir deg en radikal løfteeffekt på bare syv dager! Passer for alle hudtyper som trenger mer fasthet. Etter bruk får du jevnere ansiktsegenskaper og en fyldigere hud. Ikke glem halsen! Serumet gir en oppstrammende effekt selv der! Her finner du alle serum fra Filorga.

 1. Lift-Designer Serum 30 ml

  FILORGA
Tips dine venner!