Beauty Trial Lab – Vi har testet nyhetene

Velkommen til en verden av effektiv hudpleie og strålende sminke, der fantastiske nyheter bare venter på å bli utforsket! Vi har dykket ned i det store havet av nye produkter for å dele våre aller beste tips med deg. Bli med oss på dette spennende skjønnhetseventyret, der vi avslører hvilke skatter som bringer ekstra glød til din daglige rutine!

NordicFeel Lifestyle

Must-have makeup nyheter

1. Artdeco – Glittery Eyeshadow Palette

Glittery Eyeshadow Palette lover et festfyrverkeri for øynene med seks nyanser, inkludert tre perlemor- og tre glittertoner. Dette er en palett som virkelig skiller seg ut. Pudderskyggene har en silkemyk tekstur og gir en intens dekning som varer hele dagen. Fargene er ikke bare vakre, men også lysreflekterende, og skaper fantastiske effekter for både hverdags- og festmakeup. Paletten er dermatologisk testet, noe som gjør den egnet selv for de med sensitive øyne og kontaktlinsebrukere. Med elegante designalternativer, rosa glitrende, komplett med speil og en praktisk dobbel applikator, er dette virkelig en palett som bringer liv til øyelokkene dine!

 1. Glittery Eyeshadow Palette

  Artdeco
  kr 299 Midlertidig utsolgt Flere varianter

2. Gynning Beauty – Big Bold Extension Mascara

Den revolusjonerende Big Bold Extension Mascara fra Gynning Beauty lover å gi deg volum, løft, og definisjon, og den skuffer ikke. Mascaraen er formulert med en unik kombinasjon av hard og myk voks, og resultatet er imponerende. Den ikoniske børsten griper hver vippe fra rot til tupp, gir en fantastisk panoramaeffekt og skiller vippene perfekt. Mascaraen er beriket med vitamin B5, som fukter og styrker øyevippene, og gir dem et fyldigere og glansfullt utseende. Vær modig, jenter! Big Bold Extension Mascara er definitivt et must-try for de som ønsker dramatiske vipper med lengdeeffekt og volum.

 1. Big Bold Extension Mascara 10,9 ml

  Gynning Beauty

3. MAC Cosmetics – Locked Kiss 24Hr Lipstick

MAC Cosmetics har levert igjen med Locked Kiss 24Hr Lipstick. Denne leppestiften gir ikke bare en rik, matt farge, men lover også å være kyssesikker og ha en 24-timers holdbarhet. Påføringen er enkel og dekker leppene med en ekstra kremet matt finish. FlexiLock-teknologien gir fleksibel dekning for myke, glatte lepper. Den nærende formelen, beriket med pasjonsfruktolje, gir en behagelig, nesten naken følelse. En ekstra bonus er at du ikke trenger å friske opp makeupen gjennom dagen. MAC Locked Kiss 24Hr Lipstick er en suksess for de som ønsker langvarig farge uten bekymringer.

 1. Locked Kiss 24Hr Lipstick 1,8 g

  MAC Cosmetics

4. IsaDora – Matte Face Primer

IsaDora Matte Face Primer imponerer! Med bærekraftig emballasje, hudpleiefordeler og en matt finish, er denne primeren et allsidig produkt for alle skjønnhetsentusiaster. Cruelty-free, klinisk testet, duftfri, og veganvennlig – en must-try for de som verdsetter kvalitet og omsorg. Den trekker lett inn i huden, gir en utjevnende effekt, og forbereder huden for en forbedret sminkeholdbarhet. Med hudelskende ingredienser som hyaluronsyre og koffein, er denne veganske primeren også bærekraftig emballert, en ekstra fordel for miljøbevisste skjønnhetsentusiaster.

 1. Matte Face Primer 30 ml

  IsaDora

5. bareMinerals – ORIGINAL Pure Serum Radiant Natural Liquid Foundation

bareMinerals har lansert Original Pure Serum Radiant Natural Liquid Foundation, en foundation beriket med 93 % hudpleieingredienser og Mineral SPF 20. Denne foundationen leverer en naturlig strålende finish, gir middels dekning, og forbedrer hudens glatthet over tid. Den vektløse formelen passer for alle hudtyper, inkludert de mest følsomme. SPF 20 gir beskyttelse mot skadelige UV-stråler og frie radikaler. Med dette produktet bringer bareMinerals sammen skjønnhet og hudpleie på en imponerende måte. Dette er definitivt et vinnende valg for de som ønsker en naturlig finish med langvarige hudpleiefordeler. Merk at denne foundationen er ganske flytende, noe som gjør at man ikke behøver å bruke mye for å få effekten man er ute etter. Som et ekstra pluss, – vi elsker forpakningen!

 1. ORIGINAL Pure Serum Radiant Nautral Liquid Foundation Mineral SPF 20 30 ml

  bareMinerals

Must-have hudpleie nyheter

1. IsaDora Bronzing Shimmer Oil

IsaDora Bronzing Shimmer Oil er perfekt som after sun-olje for å fukte hud og hår etter en dag i solen. Dette er absolutt som sommerglød i en flaske! Den gir ikke bare en frisk og energigivende duft, men kan også brukes på både hud og hår. Den er klinisk testet og fri for parfyme. Ideell for sommersesongen, er IsaDora Bronzing Shimmer Oil et optimalt valg for de som ønsker å beholde sommergløden året rundt. Det er rett og slett bare å glede seg til sommeren!

 1. Bronzing Shimmer Oil 50 ml

  IsaDora
  kr 165 Midlertidig utsolgt

2. Filorga Global-Repair Advanced Cream

Filoga Global-Repair Advanced Cream er en ansiktskrem som motvirker ti alderstegn, booster hudens reparasjonsprosess og gir en yngre hud. Denne ansiktskremen har en smeltende tekstur og franske pionekstrakt. Passer perfekt for moden hud, og inneholder avanserte ingredienser som omstrukturerende peptider og botanisk ekstrakt. Dette produktet er et optimalt valg for de som ønsker en ansiktskrem som virkelig bekjemper alderstegn.

 1. Global-Repair Advanced Cream 50 ml

  FILORGA

3. Elizabeth Arden – Eight Hour Cream 8Hr Daily Hydrating Body Lotion

Elizabeth Arden Eight Hour Cream 8Hr Daily Hydrating Body Lotion gir overlegen funksjonalitet og multifunksjonelle fordeler i en enkelt produkt. Den føles helt fantstisk ut på huden, og WOW for en duft! Med ingredienser som sheasmør, avokadoolje, og et naturlig prebiotisk kompleks, tilfører den effektivt fuktighet, absorberer raskt og gir en frisk hud. Den gir ikke bare fuktighet, men hjelper også med å berolige tørr hud, gjøre huden smidig og silkeaktig, og styrke hudbarrieren.

 1. Eight Hour Cream 8Hr Daily Hydrating Body Lotion 380 ml

  Elizabeth Arden

4. Origins – Plantfusion Hydrating Body Souffle

Origins Plantfusion Hydrating Body Souffle er en fyto-drevet kroppslotion med salisylsyre som forsiktig eksfolierer tørr hud og etterlater den glatt og strålende med fuktighet hele dagen. Med shea-smør og aprikosolje gir den kontinuerlig fuktighet og styrker hudens barriere. Salisylsyre bidrar til å avsløre en mykere og jevnere hud over tid. Duften av jasmin, kardemomme og grapefrukt gir en forfriskende og behagelig opplevelse. Origins Plantfusion Hydrating Body Souffle er et ideelt valg for de som ønsker en effektiv og duftende kroppspleieopplevelse.

 1. Plantfusion Hydrating Body Souffle 200 ml

  Origins

5. Ole Henriksen – Touch Nourishing Body Lotion

Ole Henriksen Touch Nourishing Body Lotion er en ultra-nærende body lotion beriket med oljer fra multer, tyttebær og hyllebær. Denne lotionen gir en behagelig og silkeaktige følelse på huden. Den er fylt med plantebasert smør og skandinaviske bæroljer som umiddelbart fukter huden og gjenoppretter spensten. Duften er oppfriskende og lett, og bruken er enkel. Ole Henriksen Touch Nourishing Body Lotion gir deg en luksuriøs opplevelse av ultra-nærende pleie og en herlig duft.

 1. Touch Nourishing Body Lotion 400 ml

  Ole Henriksen
  kr 229 Midlertidig utsolgt

6. BIGELIUS Skincare – Mattifying Facial Cream

BIGELIUS Skincare Mattifying Facial Cream leverer det den lover. Den lover en lett, oljefri, og beskyttende ansiktskrem for strålende og frisk hud, og det er akkurat det du får. Med silika, kanelbark, ingefær, og kraftige gurkemeie-antioksidanter gir den ikke bare en matt finish, men hjelper også med å kontrollere talgproduksjonen, trekke sammen porene, og beskytte huden mot for tidlig aldring. Perfekt for normal til fet hudtype, er dette produktet definitivt et vinnervalg for de som ønsker en frisk og matt hud.

 1. Mattifying Facial Cream 100 ml

  BIGELIUS Skincare
Tips dine venner!