Sommerens skjønnhetsprodukter for henne

Vi på NordicFeel har valgt ut våre sommerfavoritter innen hårpleie, hudpleie og makeup-produkter som passer spesielt godt under de varmeste månedene på året.

NordicFeel Lifestyle

Sommerens topp 10

Makeuptrio

Sommerflørten En palett med alle alle manizers på et og samme sted. Manizer Trio fra The Balm hjelper deg å få frem dine fineste trekk. Paletten inneholder tre multiprodukter som brukes som highlighter, shimmers og øyenskygger. Fargene går i nyanser som passer alle hudtoner og som er enkle å bruke når du er på farten.

Intimprodukt

Fin bikinilinje Brazillian Wax For Hair Removal  fra Depend er for alle hudtyper og gir salongresultater hjemme. Brasiliansk hardvoks fjerner selv den mest gjenstridige hårveksten fra roten, og etterlater huden glatt, myk og hårfri i flere uker. Spesialdesignet for hårfjerning i bikinilinjen. Voksen fester seg til håret og ikke huden noe som gjør metoden mer skånsom og behagelig. Ved regelmessig bruk, blir hårveksten merkbart saktere, finere og mindre.

Leppepomade med SPF

Økologisk solbeskyttelse Sun Protection Lip Balm med solfaktor 15. Ekstra kremete balsam som inneholder avkjølende mandarin, beroligende kamille og kaldpressede oljer som effektivt fukter leppene dine.

Peeling

Oppfriskende sommerpeelingSparkling Citrus Bloom har en saftig duft av sitrusfrukter og mynte. Økologiske ingredienser som pleier huden samtidig som sukkerkrystaller polerer bort døde hudceller – gir myk hud og ny glød.

Dagkrem med SPF

Fin beskyttelse Daily Defense er en lett tonet dagkrem som gir en perfekt og jevn hudoverflate direkte etter påføring. SPF30 og mineraler som gir en veldig høy beskyttelse mot skadelig UVA- og UVB-stråling.

After sun for håret

Silkemyk og glans Hair After The Sun med Ocean Silk Technology fukter, pleier og gjenoppretter glansen i håret etter soleksponering.

Saltvannspray

Surfefølelse Ocean Mist gir håret naturlig struktur og volum som om du har vært på stranden og solet og badet hele dagen.

Vannfast mascara

Blikkfang Masterpiece Waterproof Mascara definerer, separerer og gir dine vipper maksimalt volum med hjelp av den spesielle børsten. Vannfast mascara som gir dine øyne en fin innramming og et intenst blikk.

Kroppsolje

En ultralett oljeGoodness Glow All Over Dry Oil gir huden næring, glød og en silkemyk følelse. Ekstrakt fra bl.a havtorn, nype og chiafrø som gir huden en dypgående næringsboost og en vakker glød. Basert på sertifiserte, økologiske ingredienser.

Solpudder

Solkysset. Gi deg selv et sol-kysset utseende med GloBronze Duo solpudder fra Glominerals. Vakre, naturlige farger med litt skimmer som gir deg en naturlig gyldenbrun farge. Akkurat som om du kommer rett fra stranden!

Sommerens Topp 10!

1. Manizer Trio

The Balm
Les mer her

2. Brazilian Wax

Depend
Les mer her

3. Sun Protection Lip Balm

Hurraw!
Les mer her

4. Sparkling Citrus Bloom

Estelle & Thild
Les mer her

5. Daily Defense

Decléor
Les mer her

6. Hair After the Sun

SACHAJUAN
Les mer her

7. Ocean Mist

SACHAJUAN
Les mer her

8. Masterpiece Waterproof Mascara

Max Factor
Les mer her

9. Goodness Glow All Over Dry Oil

M Picaut
Les mer her

10. GloBronze Duo

Glominerals
Les mer her
Tips dine venner!