Parfymetrender

Parfymetrender 2019 & duftene du ikke vil gå glipp av

Kickstart sesongen med å investere i din duftgarderobe. Vi forteller om tre trender for våren 2019 og parfymene du ikke vil gå glipp av!

NordicFeel Lifestyle

Parfymetrender

1. Gourmands

Gourmands (dufter med noter fra mat) kom allerede i 1992 når Mugler lanserte den provoserende parfymen Angel som inneholder sjokolade. Siden den gang har vi sett nesten alle typer av ingredienser i en duft, fra karamell til kaviar og wasabi.

I 2019 har parfymehusene plukket opp på vårt ønske om spennende noter som våger å ta plass og vekker oppmerksomhet. I år ser vi noter som macha-latte, softis, sorbet og popcorn.

 

 2. Fruktige buketter

Dersom vinterens krydrete markører ikke faller deg i smak kommer vårens fruktige og botaniske noter definitivt til å gjøre det! Søte parfymer som blander florale og fruktige noter er tilbake og hottere en noensinne. Duftnoter som vannmelon, ananas, jasmin, freesia og appelsinblomst fremhever den flørtende personlighet og passer perfekt til vårfesten og søndagsturen.

3. Crispy twist

I år gir vi de friske duftene en ny vri ved å kombinere friske sitrusnoter med velduftende krydder. Sitron, bergamott og appelsin kombineres med grønne krydder som rosmarin, basilikum og grønn te. Resultatet gir en lys, ren og elegant duft.

Tips dine venner!