Best i test: Face Mist

Føles din hud trøtt og grå? Da kan en fuktighetsgivende ansiktsspray være akkurat hva du leter etter! Vi i NordicFeel har testet flere varianter og vi gir deg våre topp fem!

Hva er en face mist?

En face mist, eller ansiktsspray som det også kalles, er et fuktighetsgivende produkt som man sprayer over ansiktet. Den mykgjør huden kan brukes når som helst under dagen når du føler deg tørr. Perfekt å ha med seg på reisen eller å ha stående på skrivebordet på jobben.

Til forskjell fra en settingspray som holder sminken på plass, inneholder face mists mer pleiende ingredienser og kan brukes både før og etter du sminker deg.

Topp 5 face mists

Perfekt multiprodukt

Inspirert av de skreddersydde behandlingene hos Ole Henriksen Spa, er ansiktssprayen Nurture – Pure Nurture Facial Water skreddersydd med planteekstrakter, essensielle næringsstoffer og antioksidanter for å friske opp og fylle på huden, samtidig som aromaterapeutiske ingredienser tilfredsstiller dine sanser. ProVitamin B5 er fuktbevarende og holder huden myk, samtidig som ekstrakter fra agurk og kamille beroliger og nærer.

Frisker opp trøtt hud

Trøtt hud? Prøv Eight Hour Miracle Hydrating Mist fra Elizabeth Arden som kjøler ned, fukter og beroliger huden. Inneholder en antioksidantrik Superfruit Blend som gir en strålende glød-

For hvem? Perfekt for deg som leter etter noe oppfriskende å ha i vesken eller på skrivebordet.

Mild og økologisk

Equilibria Face Mist Toner fra Naobay er en mild face mist som kan brukes hver dag. Produktet er beriket med aloe vera, kamille og calendula som gir en ren følelse på huden. Etter bruk føles huden fuktet og frisk.

For hvem? Du med følsom hud og som vi ha en økologisk spray.

Tørsteslukkeren

Resurgence Hydrating Toner fra Murad er en forfriskende toner som holder på fuktigheten i huden og nøytraliserer urenheter på hudoverflaten. Inneholder kamille og agurk for å lindre irritasjoner og gjør huden myk. Fungerer som en forfriskende ansiktsspray i løpet av dagen og kan brukes når som helst når huden din er i behov av ekstra fuktighet.

For hvem: Passer for normal/fet hud, men også tørr/sensitiv hud.

Glødgivende

Valo Glow Refresh Hydrating Vitamin C Mist fra Lumene gir huden en fin glød takket være ingredienser som bærekstrakt fra nordiske multer og C-vitamin. Men, huden føles mer forfrisket enn fuktet etter bruk.

For hvem? Alle som vil ha mer glow!

Les også: Alt du trenger å vite om duftlayering.

1. Nurture Pure Nurture Facial Water

Ole Henriksen
Les mer her

2. Eight Hour Miracle Hydrating Mist

Elizabeth Arden
Les mer her

3. Equilibria Face Mist Toner

Naobay
Les mer her

4. Resurgence Hydrating Toner

Murad
Les mer her

5. Valo Glow Refresh Hydrating Vitamin C Mist

Lumene
Les mer her
Tips dine venner!