Best i test selvbruning

Foretrekker du å ligge i skyggen, men vil fortsatt ha en solbrun farge? Vi som jobber på NordicFeel har testet flere selvbruninger og har satt sammen en liste med våre topp 5.

NordicFeel Lifestyle

Topp 5 Brun-uten-sol

1. Gir en naturlig farge

Face Lotion fra Ida Warg er en lotion som tørker raskt, uten å lage striper. Produktene gir et naturlig og jevnt resultat – akkurat som den brunfargen du får i solen! Vi liker også at produktet er veganst, parfyme- og duftfri.

Karakter: 4,6/5

 

 1. Self-Tanning Face Lotion 50 ml

  IDA WARG Beauty

2. Ute i siste sekund

1 Hour Tan från Cocoa Brown er en rimelig or raskvirkende selvbruning som gir deg en solkysset farge umiddelbart! Påfør produktet og vent mellom 1-3 timer avhengig av hvilket resultat du vil ha. Tilgjengelig i tre ulike nyanser.

Tips! Hvis du syns det er vanskelig å vite hvor lang tid du skal la produktet virke kan du først teste på et mindre område, for eksempel på underarmen.

Karakter: 4,5/5

 1. 1 Hour Tan 150 ml

  Cocoa Brown
 2. 1 Hour Tan 150 ml

  Cocoa Brown

Perfekt for nybegynneren

Radiance-Plus Golden Glow Booster fra Clarins er selvbruning-dråper som du blander med ditt vanlige hudpleieprodukt. Produktet gir en fin brun nyanse og har også en behagelig duft.

Bland daglig 3 dråper med valgfri dag- eller nattkrem til du har fått ønsket resultat.

Karakter: 4,2/5

4. Lett å jobbe med

Self Tan Bronzing Mousse fra St. Tropez er en tonet mousse som tilpasser seg til den egne hudtone og gir et mykt og fint resultat. Perfekt når du vil ha en lett, solkysset look mer enn syden-fargen.

Karakter: 4,1/5

 1. Self Tan 120 ml

  St.Tropez

5. Luksus på boks

Delicious Self Tanning Cream fra Clarins gir en luksuriøs følelse da den inneholder ekte ekstrakter fra kakaobønner og kakasmør. Produktet har en fin karamellfarge som gjør at du enkelt vet hvor du påfører.

Karakter: 3,8/5

Personer som jobber for Nordicfeel tester Selvbruning der resultat, konsistens og følelse blir vurdert. Vurderingene legges sammen og et gjennomsnittlig har blitt utregnet.

Tips dine venner!