Best i test selvbruning

Foretrekker du å ligge i skyggen, men vil fortsatt ha en solbrun farge? Vi som jobber på NordicFeel har testet flere selvbruninger og har satt sammen en liste med våre topp 5.

NordicFeel Lifestyle

Topp 5 Brun-uten-sol

Gir en naturlig farge

Self Tan Bronzing Mousse fra St. Tropez  er en mousse som tørker raskt, uten å lage striper. Produktet er lett å påføre og tørker på et øyeblikk! Mykgjørende Aloe Vera gir deg en perfekt, naturlig og jevn farge som varer lenge. Vi digger at den har et stoff som reduserer den klassiske selvbruningslukten med minst 70%.

Karakter: 4,5/5

 

Siste minutt-redderen

1 Hour Tan från Cocoa Brown  er en rimelig og rask selvbruning som gir deg en solbrun farge på et blunk! Påfør produktet og vent mellom 1-3 timer, avhengig av hvilket resultat du vil ha. Finnes i tre ulike nyanser.

Tips! Hvis du syns det er vanskelig å vite hvor lang tid du skal la produktet virke kan du først teste på et mindre område, f.eks på underarmen.

Karakter: 4,4/5

 

Perfekt for nybegynnere

Radiance-Plus Golden Glow Booster fra Clarins er selvbruningsdråper som du blander med dine vanlige hudpleieprodukter. Produktet gir en fin brun nyanse og også en behagelig duft.

Bland daglig 3 dråper med valgfri dag- eller nattkrem til du får ønsket resultat. Finnes også for kroppen her.

Karakter: 4,2/5

 

Lett å jobbe med

Aroma Sun Expert Self-Tanning Milk Natural fra Decléor er en deilig og lett krem som tilpasser seg til din egne hudtone og gir et mykt og smidig resultat. Perfekt når du heller vil ha en lett, solbrun farge. Har en herlig sommerduft.

Karakter: 4,1/5

 

Luksus på boks

Delicious Self Tanning Cream fra Clarins gir en luksuriøs følelse da den inneholder ekte ekstrakter fra kakaobønne og kakaosmør. Produktet har en fin brunfarge som gjør det enkelt å vite hvor du har påført produktet.

Karakter: 3,9/5

 

Her finner du alle våre selvbruningsprodukter

Les mer om hvordan best påføre din selvbruner her 

Kjøp de testede produktene:

1. St. Tropez

Self Tan Bronzing Mousse
Les mer her

2. One Hour Tan

Cocoa Brown
Les mer her

3. Radiance-Plus

Clarins
Les mer her

4. Aroma Sun Expert

Decléor
Les mer her

5. Delicious Self Tanning Cream

Clarins
Les mer her

Bestselger: Gradual Tan Face Cream

St. Tropez
Les mer her

Best i test selvbruning

Personer som jobber på NordicFeel tester selvbruning der resultatet, konsistens og følelse blir bedømt. Vurderinger blir sammenlagt og et gjennomsnitt beregnes. Testen er ikke sponset.

Tips dine venner!