5 populære håndkremer for tørre hender

Å holde hendene fuktige og hydrert er viktig, spesielt i vintermånedene. Oppdag fem populære håndkremer som er kjent for å lindre tørre hender.

NordicFeel Lifestyle

Vintermånedene bringer med seg kjøligere temperaturer, tørr luft og ofte utfordrende værforhold. En av de mest påvirkede områdene under denne årstiden er våre hender. Kulde, vind og tørr inneluft kan føre til at huden mister fuktighet, og derfor blir det avgjørende å gi ekstra pleie og oppmerksomhet til hendene våre. Å bruke riktige håndkremer spiller en vesentlig rolle i å opprettholde sunne og myke hender. Her er fem populære håndkremer som er kjent for å lindre tørre hender:

1. Neutrogena Norwegian Formula Hand Cream.

Denne håndkremen fra Neutrogena har et solid rykte for å gi intens fuktighet. Med en spesiell formel utviklet for å motstå tøffe værforhold, er den rik på glyserin og absorberes raskt uten å etterlate en fet følelse.

 1. Norwegian Formula 50 ml

  Neutrogena

2. L’Occitane Almond Delicious Hands.

L’Occitane Almond Delicious Hands er en luksuriøs håndkrem som inneholder mandelolje og melk. Den gir næring, mykhet og en subtil duft av mandel, og er perfekt for å gi en delikat pleie til tørre hender.

 1. Almond 30 ml

  L'Occitane

3. Clarins Hand & Nail Treatment Cream.

Clarins Hand & Nail Treatment Cream er kjent for sin evne til å fukte huden og styrke neglene. Beriket med sheaolje og anti-aldringskomplekser gir den en luksuriøs følelse til hendene.

 1. Hand & Nail Treatment Cream 100 ml

  Clarins

4. Soap and Glory Hand Food.

Hand Food fra Soap and Glory er en deilig håndkrem som kombinerer sheasmør, macadamiaolje og marshmallowekstrakt for å gi intens fuktighet og etterlate hendene myke og velduftende.

 1. Hand Food for Hydrating Dry Hands 125 ml

  Soap & Glory

4. Eight Hour Cream Moisturizing Hand Treatment.

Elizabeth Arden’s Eight Hour Cream Moisturizing Hand Treatment er kjent for sin allsidige pleie. Den gir intens fuktighet og kan også brukes på neglebåndene for å holde dem myke og sunne.

 1. Eight Hour Cream Moisturizing Hand Treatment 200 ml

  Elizabeth Arden
  kr 329 Midlertidig utsolgt
Tips dine venner!