Antonio Axu

Bevar din kalde nyanse med Antonio Axu

Antonio Axu er en kjent frisør viss varemerke tilbyr svenskproduserte, luksuriøse og lekne hårpleie- og stylingprodukter av høy kvalitet. Profilen Carolina Gynning er ofte sett på Antonios salong og her deler vi sine beste tips for å bevare en kald nyanse i et farget hår.

NordicFeel Lifestyle

Antonio Axu

1. Dyprengjørende sjampo

For at håret skal kunne trekke til seg pigmentene i sølvsjampoen på beste måte trenger du først å gi håret en dyprengjøring med Pre-Toning Shampoo

Denne sjampoen gir ikke bare håret ditt en ordentlig rengjøring, den pleier også håret ditt med styrkende ingredienser som fukter og beskytter.

 

2. Vask håret med sølvsjampo

Sjamponer håret med sølvsjampo. La den virke i 5-10 minutter og skyll grundig. Antonio Axus sølvsjampo kan med fordel brukes daglig da den ikke tørker ut håret ditt.

Sølvsjampoen nøytraliserer uønskede gule eller oransje toner i håret og forbedrer de kalde nyansene. For blondt hår anbefales Silver Shampoo Cool Purple og for brunt hår Silver Shampoo Vibrant Blue.

 

3. Sølvbalsam

Hvis du vil ha en mer intensiv kald tone, kan du avslutte med en sølvbalsam. Legg balsam fra hodebunnen til tuppene og la virke i 3-5 minutter avhengig av hvor intensiv nyanse du ønsker.

 

4. Beskytt håret ditt!

Hver gang du føner eller styler håret med varme, er det viktig at du bruker varmespray. Heat Protection Spray beskytter håret ditt samtidig som det er mykt og glatt. Dette er et produkt som alle bør ha på badet.

Tips dine venner!