Isadora foundation

Foundation-jungelen! Vi hjelper deg med å finne din IsaDora-favoritt

I et hav av produkter er det viktig at du finner et fundament som passer deg og dine behov. Ikke gå glipp av lanseringen av den nye vegan-friendly Skin Tint Perfecting Cream, som gir deg den perfekte basen. Less is more!

NordicFeel Lifestyle

Isadora foundation

Skin Tint Perfecting Cream

Skin Tint Perfecting Cream er for deg som liker et naturlig og mykt resultat. Det er en farget krem utviklet for å fukte, fargejustere og glatte ut små uregelmessigheter. Skin Tint Perfecting Cream er en hybrid mellom en primer, CC krem og foundation.

Den piskede, pudderteksturen er utviklet for å optisk viske ut porene, glatte ut, fukte og fargekorrigere ujevn hudtone. Formelen er veganvennlig og inneholder en smart ingrediens som smelter på huden din og etterlater en behagelig «Second Skin» -finish. Resultatet? En frisk, fuktet og glatt hud.

 1. Skin Tint Perfecting Cream 30 ml

  IsaDora
  kr 134 Midlertidig utsolgt Flere varianter

Skin Beauty og Active All Day Wear

Makeup Skin beauty er et medium dekkende foundaiton og dekker mer enn Skint Tint Perfecting Cream. Skin Beauty er en alt-i-ett foundation med SPF 35 som aldri tetter porene dine, men smelter inn i huden. Den er også fylt med næringsrike stoffer! Resultatet er huden din på sitt beste: Sunn og full av glød.

Active all day wear Makeup  er et annet alternativ for deg som leter etter en foundation som virkelig sitter der den skal. Vi har testet alt annet enn dette produktet, til og med en svømmetur! Tro det eller ei, men det holder. Den er oljefri, vannfast, fuktighetsgivende og passer for alle hudtyper. Så om du skal trene eller til stranden, er dette produktet noe for deg. PS: Ingen i treningsstudioet vil merke at du har grunnlag!

 1. Skin Beauty Perfecting & Protecting Foundation SPF35 30 ml

  IsaDora
  kr 199 Midlertidig utsolgt Flere varianter
 2. Active All Day Wear Make-Up 35 ml

  IsaDora
  kr 209 Midlertidig utsolgt Flere varianter

Avsluttende Make- up touch!

Pudderet er den holdbare basens bestevenn. Et bra løspudder er hemmeligheten bak en holdbar base. Det løse pudderet «låser fast» produktene du har under det og absorberer oljen som ellers kan føre til at din foundation smøres ut under dagen. Bruk vårt Loose setting powder og påfør en sjenerøs mengde pudder under øynene og ned mot kinnene. Avslutt deretter sminkerutinen med en facemist for en forfriskende glød!

Her finner du alle produkter fra IsaDora

 1. Loose Setting Powder

  IsaDora
Tips dine venner!