Slik ser du strålende ut på 17. mai

Hipp hipp hurra! 17.mai er en dag for feiring, og mange ønsker å se sitt beste ut. Enten du skal ha på deg bunad, festdrakt eller din fineste kjole, kan riktig sminke og hudpleie virkelig sette prikken over i-en. Her er noen tips for å oppnå en strålende look som varer hele dagen.

NordicFeel Lifestyle

Hudpleie:

Start dagen med en god hudpleierutine for å sikre at huden din ser frisk og hydrert ut. En fuktighetsgivende maske kvelden før kan gi huden en ekstra glød. På selve dagen, bruk en lett fuktighetskrem som også kan inneholde solfaktor for å beskytte mot vårsolen. En primer vil ikke bare jevne ut huden, men også hjelpe sminken å holde seg på plass lenger.

Drink Up Intensive Overnight Mask

Origins

Ekstra fuktighetsgivende maske som øyeblikkelig skjemmer bort huden med intensiv fuktighetspleie og bevarer huden myk

Legg i kurv

Strength Trainer

Ole Henriksen

Strength Trainer Peptide Boost Moisturizer fukter huden og styrker hudbarrieren. Dette er en 24 timers fuktighetskrem.

Legg i kurv

Skin To Die For

Peter Thomas Roth

Med Skin To Die For får du en øyeblikkelig effekt som både fyller ut og hjelper til med å minimere porene, ujevnheter og de fine linjene, med en naturlig matt finish.

Legg i kurv

Sminke:

Gå for en naturlig og glødende sminke som komplementerer antrekket ditt. Start med en lett foundation eller BB-cream for en jevn hudtone. Legg til en kremblush for en sunn glød og bruk en setting spray for å sikre at sminken holder seg, og ikke mist for at du ikke skal få foundation på bunaden! For øynene, hold det enkelt med nøytrale skygger og en vannfast mascara som tåler en lang dag med feiring. For leppene, velg en langvarig leppestift eller en bærfarget leppepomade som gir farge samtidig som den pleier leppene.

Liquid Foundation

bareMinerals

En fantastisk foundation med hudpleie-ingredienser, som gir en strålende finish. Vektløs på huden og ideell for alle hudtyper, også de mest sensitive.

Legg i kurv

On-the-Glow Blush

Pixi

En fuktighetsgivende pinne for kinn og lepper beriket med blant annet fruktekstrakt, aloe vera og ginseng som gir en naturlig glød.

Legg i kurv

All Nighter

Urban Decay

Urban Decay All Nighter Makeup Setting Spray er en mikrofin spray som frisker opp huden og fikserer din makeup.

Les mer her

Det lille ekstra:

Hvis du ønsker å pynte deg litt ekstra til kvelden, kan du legge til en leken eyeliner eller litt ekstra highlighter for å fremheve dine beste trekk. Husk at selv om det er en spesiell anledning, er det viktigste at du føler deg komfortabel og deg selv.

Med disse tipsene kan du nyte nasjonaldagen, samtidig som du ser like frisk og strålende ut fra morgen til kveld. Gratulerer med dagen!

Tips dine venner!