GloMinerals – magisk mineralsminke for øyne og lepper

Mineralsminke når den er som best vil både pleie huden og har effektivt og holdbart pigment. Det her er profesjonell sminke som gir perfekt finish og som er lett å jobbe med.

NordicFeel Lifestyle

Det finnes mineralsminke til hvert steg i dine makeup rutiner. Her kan du lese om hvordan du anvende Glominerals produkter for å få en perfekt base. Nedenfor finner du to steg- for-steg guider om hvordan du anvender produktene for øye- og leppesminke.

Sotede sommerøyne

Begynn med en øyeprimer

Begynn med å påføre en primer, Shadow Primer, GloMinerals, som absorberer oljete hud og gjør at skyggen sitter bedre og gir en mer intensiv farge.

Anvend en eyeliner

Bruk en kremete eyeliner, Jeweled Eye Pencil, GloMinerals. Velg en mørkebrun nyanse. Påfør på halve øyelokket, fra midten av øyet og utover. Når du er ferdig med det kan du tone ut skyggen til ønsket nyanse. Ton utover og vær nøye med at begge øyene er likt sminke

Skap en pigg look med highlighter

Legg en lys highlighter, GloShimmer Brick, GloMinerals, på midten av øyelokket. Bland i en rosa nyanse for en frisk sommerfølelse. Påfør lengst ned, ved slutten av vippekanten, og inn mot neseroten, både over og under vippekanten, påfør den lyseste fargen i din highlighterpalett. Dette gjør at øyene ser livligere ut.

Tegn under øyevippene

Anvend samme og tegn lang den nede øyevipperaden. Begynn fra midten av øyet og jobb deg utover. Bruk samme nyanse som på øyelokkene. Vær sparsom med makeup under øyet enn på selve øyelokket – smooth ut med fingrene til ønsket resultat.

Mascara til slutt

Avslutt med en volumgivende, vannfast mascara, gloWater Resistant Mascara, GloMinerals, som har en pen, intens farge.

Fyldige, myke lepper

Begynn med en leppebalsam

Begynn med å påføre en mykgjørende og beskyttende leppebalsam, GloProtecting Lip Treatment, GloMinerals. Den fungerer som en primer før påføring av leppeprodukter og inneholder også beskyttelse med SPF15.

Anvend en lipliner

Påfør leppene med en lipliner, Suede Matte Crayon, GloMinerals. Begynn med leppekonturene og fyll så inn leppene.

Få til en fyldig følelse med lipgloss

Avslutt med en lys, glansgivende gloss, Cream Glaze Crayon, som du legger på midten av din underleppe og under amorbuen. Dette skaper en fyldig følelse. For ekstra «pout-effekt», legg en linje med highlighter også over amorbuen.

Kjøp de anbefalte produktene her:

GloWater Resistant Mascara

GloMinerals

Vannfast mascara

Les mer her

GloShimmer Brick

Glominerals

Highlighter palette

Les mer her

Cream Glaze Crayon

Glominerals

Lipliner

Les mer her

Suede Matte Crayon

Glominerals

Matt lipliner

Les mer her

Shadow Primer

Glominerals

Øyenskyggeprimer

Les mer her

GloProtecting Lip Treatment

Glominerals

Primer og balsam til leppene

Les mer her

Jeweled Eye Pencil

Glominerals

Eyeliner

Les mer her
Tips dine venner!