Juliette has a gun: Duft av lidenskap og frihet

hjertet av skjønnhetens verden, mellom pulserende gater i Paris og fortryllende marker i Grasse, ble en unik merkevare født - Juliette has a gun. Skapt av visjonæren Romano Ricci, er det en ny tolkning av Shakespeares ikoniske Julie.

NordicFeel Lifestyle

Julia – Stilfull, moderne, romantisk. Av og til feminin, av og til maskulin, av og til dominerende, av og til sjarmerende, men fremfor alt er Julia fri. Utforsk bestselgerne fra Juliette has a gun nedenfor.

 1. Not A Perfume 50 ml

  Juliette has a gun

Oppdag Not A Perfume, en unik duft skapt av ett enkelt element, Cetalox, vanligvis en basnote, men her i hovedrollen. Fri fra allergener gir den en minimalistisk, elegant og ren duft. Juliettes ikoniske signatur!

 1. Vanilla Vibes 50 ml

  Juliette has a gun

En fortryllende kombinasjon av varm vanilje og friskt havsalt, som skaper en atmosfærisk og elegant duft. Et uttrykk for sensuell, kraftfull og fri kvinnelighet. Vanilla Vibes er en hymne til eventyr og frihet.

 1. Musc Invisible 50 ml

  Juliette has a gun

En myk, varm komposisjon lik din favorittjeans. Passer for jobb eller en avslappet date, gir Musc Invisible en behagelig, optimistisk og skjør nostalgisk duft. En drømmende cocktail av toner på en silkeaktig base av kremet musk.

 1. Magnolia Bliss 50 ml

  Juliette has a gun

Magnolia Bliss er en fredfull blanding av magnolia, blomster, mirabelplomme og bergamott. En Flower Power-duft som fanger følelsen av frihet og rebelliske åndedrag fra sommeren ’69. En duft skapt for å finne glede i disse tider.

Oppdag mer av merket Juliette has a gun her!
Tips dine venner!