Parfymer som dufter power

Det er ikke alltid lett å være kvinne og en parfyme løser ikke det, men den kan gi rett utstråling og gi deg litt selvtillit på kjøpet! Her er 5 herlige tips på parfymer som virkelig dufter power.

NordicFeel Lifestyle

Powerparfymer

1. Scandal

Scandal av Jean Paul Gaultier er den feminine rebellen. Den ble skapt for å bryte alle klisjeer og regler uten å miste elegansen. Søt og sassy med honning, patchouli, blodappelsin og gardenia.

Perfekt for: Deg som ikke er redd for å være sexy og som vil dufte femme power.

2. Good Girl

Ikke la deg bli lurt av navnet – Good Girl fra Carolina Hererra leker mer med it’s so good to be bad. I tillegg til en badass høyhælt sko som flaske er dette en mektig og selvsikker duft med hvite blomster, tonkabønne og kakao.

Perfekt for: Deg som vil være feminin og at andre skal vite at du ikke er noen man skal bråke med.

3. Angel Muse

Angel Muse er en unik parfyme. Den blander hasselnøttkrem med grapefrukt og rosépepper. Den er som laget for deg som vil skille deg ut og som ikke har noe i mot gripe enhver mulighet.

Perfekt for: Deg som ikke er så glad i søte dufter og som vil ha en unik duft som er vekker tillit.

4. Killer Queen

Kan vi ta et øyeblikk til å sette pris på navnet på denne duften? Killer Queen av Katy Perry er en tøff duft inspirert av en mektig kvinne. Med bær, plommenoter, jasmin og pralin blir dette en perfekt blanding.

Perfekt for: Deg som vil ha litt power og som liker parfymer som dufter bær.

5. Obsessed Intense For Women

Calvin Klein har unisex-dufter og mange lette, friske dufter. Obsessed ble en hit og Obsessed Intense er en mer androgyn duft som lever i grenseområdet mellom det feminine og maskuline.  Med sitrus, hvit lavendel og krydrete noter kommer du til å dufte selvtillit!

Perfekt for: Deg som ikke vil ha en typisk feminin duft, men en som leker med grensene mellom det maskuline og feminine.

parfymer som dufter power

Scandal

Jean Paul Gaultier
Les mer her

Good Girl

Carolina Herrera
Les mer her

Angel Muse

Mugler
Les mer her

Killer Queen

Katy Perry
Les mer her

Obsessed Intense for Woman

Calvin Klein
Les mer her
Tips dine venner!