Kontroll på krøllene

Store krøller, myke bølger eller krus? Vi guider deg blant varmeverktøyet og setter rett verktøy til ønsket effetk sammen med produktene som lokker fram det ultimate resultatet.

NordicFeel Lifestyle

Fiks på håret med varmeruller

De der lette lokkene fikser du enklest med varmespoler. Det ultimate verktøyet for deg som liker å være ute i god tid. Føn ditt nyvaskede hår nesten helt tørt og før en vætet børste gjennom håret for å fukte det lett. Vær nøye med å ikke rulle et for vått hår.

For ekstra effekt kan du velge et sett med ruller i ulik størrelse. Begynn med de største på toppen av hodet og arbeid deg nedover med mindre ruller alt ettersom. Avslutt med å bøye hodet bakover og dra fingrene gjennom lokkene for ekstra volum.

Perfekt resultat med krølltang

En krølltang er perfekt for deg som ønsker de definerte krøllene som holder lenge. For et ekstra holdbart resultat, spray inn hver krøll med litt hårspray før du tvinner de rundt krølltangen. Gjerne en varmebeskyttende spray også.

Har du ekstra langt hår kan en kjegleformet krølltang være å foretrekke da den enklere lager krøller helt ut til hårspissene.

Elegante bølger med trippeltang

Myke og luksuriøse bølger lokker du lettest frem ved hjelp av en trippeltang. Det beste utgangspunktet er nyvasket hår som fønes tørt da det alltid blir igjen litt fuktighet i håret som holder for å få bølgene til å sette seg.

Var nøye med å anvende varmebeskyttelse uansett hvilket varmeverktøy du anvender. La trippeltangen arbeide opp i fra hodet og ned og klem forsiktig frem bølgene.

Her finner du alle våre varmeverktøy!

Kjøp varmeverktøy her:

Ionic Rollers

Remington

Rullene har ioner som reduserer frizz/krus og gir myke og delikate krøller og et skinnende resultat.

Les mer her

Cera Wand Curling Iron

Cera

Kjegleformet krølltang med keramisk overflate som skaper skinnende og vakre krøller.

Les mer her

Curl Styler

Cera

Keramisk trippeltang som når driftstemperatur etter 20 sekunder. Lager perfekte bølger i håret ditt.

Les mer her

Hot Styler

Cera

Varmebørste med den klassiske rundbørsten som kan style håret på forskjellige måter. Kan style og skape naturlige krøller eller skape mer volum mm.

Les mer her

Pro 180 C338E Curler

Babyliss

Perfekt for å skape mellomstore krøller. Avansert keramisk teknologi tillater skånsom styling og varige resultater.

Les mer her

Pro-Ion Straight

Remington

Gir et vakkert glatt og skinnende hår takket være Triple Ionic-teknologien som sørger for at håret bygges inn negative ioner fra rot til tupp.

Les mer her
Tips dine venner!