5 tips til å ta vare på krøllete hår

Å ta vare på krøllete hår kan være en utfordring, men med de riktige teknikkene og skjønnhetsproduktene kan du få vakre, veldefinerte krøller. Her er har du 5 tips som vil hjelpe deg å mestre kunsten å pleie krøllete hår.

1. Vask med omtanke

Krøllete hår trenger fuktighet for å se sitt beste ut. Velg en sjampo og balsam som er fri for sulfater og parabener, som kan tørke ut håret ditt. Vask håret 1-3 ganger i uken for å bevare hårets naturlige oljer.

Handle etter hårtypen krøllete hår

 1. Curl Manifesto 250 ml

  Kérastase
 2. All Soft Mega Curls 300 ml

  Redken

2. Fuktighet er nøkkelen

Bruk en fuktighetsgivende hårkur regelmessig for å gi næring og styrke til krøllene dine. En leave-in balsam kan også hjelpe med å holde håret hydrert gjennom dagen.

 1. No 3 Hair Perfector 100 ml

  Olaplex
 2. All in One Leave-in Conditioner 160 ml

  Moroccanoil

3. Styling og beskyttelse

Når du styler håret, start med vått hår for å unngå frizz. Bruk produkter som definerer krøllene og gir hold uten å tynge dem ned. Beskytt håret ditt om natten ved å sove på et sateng putevar eller ved å binde håret opp i en løs knute.

 1. Mulberry Silk Scrunchie

  Lenoites
 2. Mulberry Silk Pillowcase

  Lenoites

4. Unngå for varme stylingverktøy

For mye varme kan skade krøllete hår. Prøv å la håret lufttørke så ofte som mulig. Hvis du må bruke en hårføner, bruk en diffuser for å fordele varmen jevnt og bevare krøllene dine.

 

5. Elsk dine naturlige krøller

Til slutt, lær å elske og akseptere dine naturlige krøller. Med riktig pleie og oppmerksomhet, vil krøllene dine skinne!

Tips dine venner!