Volumskolen – 5 tips som tryller med håret ditt

Et friskt hår med volum og hold er høyt på ønskelisten. Men hvordan skaper man et fyldig hår når utgangspunktet er tynt og flyktig. Vi gir deg guiden med fem raske tips som lokker fram volumet.

NordicFeel Lifestyle

Volumgivende vask

Et hår med volum begynner i dusjen. Tenk på å skylle ut balsamen ekstra ettersom mykgjørende produkter har en tendens til å tynge med håret. Se vårt store sortiment av volumgivende sjampo og balsam for å finne din favoritt.

For mer delikat hår så er næring det viktigste. Legg litt ekstra penger på kvalitetsprodukter som gjør forskjell og bygg et sunt hår fra rot til tupp ved å booste med en fuktighetsgivende hårkur.

Volumgivende produkter:

 1. Volume Addiction 250 ml

  Toni&Guy

  For tynt hår som gir ekstra hold uten ønsket tyngde.

 2. Conditioner Volumising & Thickening 200 ml

  Lernberger Stafsing

  En formel rik på proteiner og aminosyrer som styrker og bygger opp håret.

 3. Diaboost 100 ml

  Nioxin

  Få håret til å se tykkere og fyldigere ut med Nioxin Intensive Diaboost Thickening Xtrafusion Treatment.

Lenge leve tørrsjampoen

Det tynne, fine hårets bestevenn heter uten tvil – tørrsjampo. I tillegg til å skåne håret mot overdreven vask, noe som kan være bra for sprøtt hår, så har tørrsjompoen fantastiske stylingegenskaper. Spray en passe mengde i hårbunnen – ikke for mye og klem håret til nye volumnivåer.

Lokk fram volumet

Tynt, fint hår trenger nødvendigvis ikke å være et dårlig utgangspunkt, da mange hårklipp er perfekte for fint, silkeaktig og lett hår. Hvis du vil vente med å klippe deg så er krølltangen det perfekte verktøyet for å lokke fram volumet.

Spray en del hår av gangen med hårspray fra 20 cm avstand før du vikler det rundt krølltangen. Når du har krøllet håret drar du forsiktig fingrene gjennom håret og “forstyrrer” litt for å få det perfekte Hollywood-volumet.

Style rett

Mange stylingprodukter tynger ned håret Derfor må du være nøye med å velge bort fete produkter som voks og serum. En fordel med det tynne, fine håret er at det klarer seg med lettere produkter som klemmes eller sprayes inn. Vær også nøye med å velge produkter som gir et matt resultat ettersom det får håret til å se fyldigere ut.

Tips på stylingprodukter:

 1. Salt Water Spray 150 ml

  Björn Axén

  Gir følelsen av en lett stylet hår, som etter et bad i saltvann.

 2. i-Pro Rotating Brush

  BaByliss

  Tørker håret raskt og gir volum på en skånsom og effektiv måte.

  kr 609 Midlertidig utsolgt
 3. Jumbo Curls

  Remington

  Voksfylte ruller bidrar til å holde på varmen for at krøllene sitter ordentlig og for et resultat som varer lenger.

 4. EIMI 180 ml

  Wella Professionals

  Skaper volum og gir en lettstelt matt struktur.

Tips dine venner!