Volumskolen – 5 tips som tryller med håret ditt

Et friskt hår med volum og hold ligger høyt på ønskelisten. Men hvordan skaper man et fyldig hår når utgangspunktet er tynt og flyktig. Vi gir deg guiden med fem raske tips som lokker fram volumet.

NordicFeel Lifestyle

Volumgivende vask

Et hår med volum begynner i dusjen. Sjekk ut fårt store sortiment av volumgivende sjampo og balsam og finn din favoritt. Tenk på å skylle ut balsamen ekstra ettersom mykgjørende produkter har en tendens til å tynge med håret.

For mer delikat hår så er næring alfa og omega. Legg litt ekstra penger på kvalitetsprodukter som gjør forskjell og bygg et sunt hår fra rot til tupp ved å booste med en fuktighetsgivende hårkur.

Tips på volumgivende produkter:

Volupt Schampo

Sebastian

Volumgivende sjampo

Les mer her

Volupt Conditioner

Sebastian

Volumgivende balsam

Les mer her

Resistance Volumifique Spray

Kérastase

Lett volumpsray for fint hår.

Les mer her

Lenge leve tørrsjampoen

Det tynne, fine hårets bestevenn heter uten tvil – tørrsjampo. I tillegg til å skåne håret for overdreven vask, noe som kan være bra for sprøtt hår, så har tørrsjompoen fantastiske stylingegenskaper. Spray en passe mengde i hårbunnen – ikke for mye og klem håret til nye volumnivåer.

Lokk fram volumet

Tynt, fint hår trenger nødvendigvis ikke å være et dårlig utgangspunkt, da mange hårklipp er perfekte for fint, silkeaktig og lett hår. Hvis du vil vente med å klippe deg så er krølltangen det perfekte verktøyet for å lokke fram volumet.

Spray en del hår av gangen med hårspray fra 20 cm avstand før du vikler det rundt krølltangen. Når du har krøllet håret drar du forsiktig fingrene gjennom håret og “forstyrrer” litt for å få det perfekte Hollywood-volumet.

Style rett

Mange stylingprodukter tynger ned håret Derfor må du være nøye med å velge bort fete produkter som voks og serum. En fordel med det tynne, fine håret er at det klarer seg med lettere produkter som klemmes eller sprayes inn. Vær også nøye med å velge produkter som gir et matt resultat ettersom det får håret til å se fyldigere ut.

Tips på stylingprodukter:

Drynamic Dry Shampoo

Sebastian

Effektiv tørrsjampo som også gir volum.

Les mer her

Flow

Sebastian

Volum- og strukturgivende mousse

Les mer her

Cera

CeraWand

Krølltang med keramisk overflate. 19-32mm.

Les mer her
Tips dine venner!