Power Couples! – Parfymer som matcher

Visste du at det finnes dufter som er laget for å brukes sammen? Ofte består disse duftparene av en feminin og en maskulin duft som komplementerer hverandre. Ved å bruke et duftpar, kan man sammen skape en mer helhetlig og balansert duft - perfekt for power couples! Oppdag noen av våre mest populære duftpar og finn den perfekte duften for deg og din partner.

NordicFeel Lifestyle

HUGO BOSS

The Scent Magnetic for Him & Her – Den perfekte duften for par med ekstra sterk tiltrekningskraft. 

Opplev forførelsens kraft med BOSS The Scent Magnetic Eau de Parfum for Women og Men. Med lokkende toppnoter og sensuelle hjertenoter vil disse duftene hypnotisere sansene og gi en helt spesiell magnetisme. Intensivert og energisk. La deg forføre av dette magiske duftparet.

 

 1. The Scent Magnetic For Him 50 ml

  Hugo Boss
 2. The Scent For Her Magnetic 30 ml

  Hugo Boss

VALENTINO

Born in Roma, Green Stravaganza – En duett av sjarm og livlighet fra hjertet av Roma.

Når solen kaster sitt lys over den evige byen, fører Born In Roma Green Stravaganza deg inn i Romas kjølige hager, hvor friheten til å leve og uttrykke din unike personlighet blomstrer. For ham, en aromatisk ravduft som blander friske bergamottnoter og kraftig kaffeakkord. For henne, en blomster- og ravduft med strålende sjasmin og vaniljeekstrakt.

 1. Born in Roma Donna Green Stravaganza 30 ml

  Valentino
 2. Born In Roma Uomo Green Stravaganza 100 ml

  Valentino

JEAN PAUL GULTIER

Divine og Le Male Elixir – Sensuell eleganse og Guddommelig styrke.

Opplev mystisk styrke med Le Male Elixir og guddommelig eleganse med Divine fra Jean Paul Gaultier. Le Male Elixir, en sensuell blanding av krydder, tre, rav og lavendel som tenner sansene med én spray. Divine, en blomstrete Eau de Parfum, hyller kvinnelig styrke med en strålende bukett av hvite liljer. Begge duftene, i gylden flaske og unik design, gir en kompleks og guddommelig opplevelse for både ham og henne.

 1. Gaultier Divine 50 ml

  Jean Paul Gaultier
 2. Le Male Elixir 125 ml

  Jean Paul Gaultier
  kr 1103 Midlertidig utsolgt Flere varianter

ZADIG & VOLTAIRE

This is Her & Him Undressed – Lidenskapelige og intime.

Oppdag en ny dimensjon av intimitet med Zadig & Voltaire’s par-parfymer, This is Her! Undressed og This is him! Undressed.- For den lidenskapelige og uavhengige mannen og den elegante og sensuelle kvinnen. Dameparfymen er en delikat og sensuell blanding av appelsin blomst og ylang-ylang, forsterket av sandeltre og ingefær. Mens herrepafymen har kraftige noter av sedertre, rav og sandeltre, med en eksplosjon av friskhet fra grapefrukt. Begge parfymene er veganske og inspirert av intimitet og nærhet, og oppmuntrer deg til å våge å la andre komme nær.

 1. This is Her Undressed 30 ml

  Zadig & Voltaire
 2. This is Him Undressed 50 ml

  Zadig & Voltaire
Tips dine venner!