Ready for take-off? Vi tipser!

Når ferien nærmer seg og du skal ut på reise, er det viktig å pakke smart – spesielt når det gjelder skjønnhetsprodukter. Reisestørrelser er ikke bare praktiske og plassbesparende, men de er også flyvennlige og perfekte for den som er stadig på farten. Her er noen tips for hva du bør vurdere å ta med deg på ferie:

NordicFeel Lifestyle

Hudpleie som redder dagen (og natten):

 • Ansiktskrem: Vi har alle vært der – flykabinens tørre luft som suger all fuktighet ut av huden. En liten boks med din go-to ansiktskrem vil være din beste venn.
 • Ansiktsrens: Etter en dag full av eventyr (og kanskje litt svette), er det ingenting som slår følelsen av å vaske dagen av ansiktet med en god rens.
 • Solbeskyttelse: Solen kjenner ingen grenser, og det bør heller ikke solkremen din. En liten flaske er et must, uansett om du skal til stranden eller utforske byen.
 1. Youth-Protecting Sunscreen 50 ml

  Clarins
 2. Bright Reveal 50 ml

  L'Oréal Paris

  57851

Sminke som får deg til å skinne på sekunder:

 • BB-krem: Lett, luftig og gir deg den der “jeg våknet opp slik” gløden. Perfekt når du vil se fresh ut uten for mye styr.
 • Mascara: For de dagene når solbrillene kommer av, og du vil at øynene dine skal tale for seg.
 • Leppeprodukt: En leppebalsam med litt farge kan raskt ta deg fra strandklar til middagsfin.
 1. Aquasource 30 ml

  Biotherm
 2. Masterpiece Max Mascara

  Max Factor
 3. Pout Preserve Peptide Lip Treatment 12 ml

  Ole Henriksen
  kr 199 Midlertidig utsolgt Flere varianter

Hårpleie som holder stilen:

 • Tørrsjampo: Fordi hvem har tid til å vaske håret hver dag på ferie? En liten flaske tørrsjampo kan redde enhver dårlig hårdag.
 • Hårtilbehør: Et par søte hårspenner eller en scrunchie kan piffe opp enhver frisyre og er superenkle å slenge i vesken.
 1. Shampowder Dry Shampoo 56 g

  Aveda
 2. Velvet Scrunchie

  Dark

Reisestørrelser er dine beste reisekamerater – de sparer plass, og du slipper å bekymre deg for sikkerhetskontrollen på flyplassen. Så pakk ned dine favoritter, og gjør deg klar for en behagelig tur.

God tur og nyt ferien!

Tips dine venner!