Toppliste hudpleie

Tenker du på å oppdatere baderomsskapet? Her kan du finne våre 10 beste hudpleieprodukter for både ansikt og kropp.

NordicFeel Lifestyle

Tilpass din hudpleie

Du bruker kanskje hudpleieproduktene du har brukt under sommermånedene, da de ikke har tatt slutt enda. Men på sommeren trenger ikke huden de samme produktene som om høst og vinter. Sommeren gjør både godt og vondt for huden din. Den høye luftfuktigheten hjelper på smidigheten, men saltvann, vind og solens sterke stråler kan tørke ut huden.

Dersom du sliter med tørr hud eller hudpartier i ansiktet , bør du rengjøre med produkter som inneholder mye fuktighet. Husk også at det er viktig å fjerne døde hudceller med peeling slik at ny hud får komme frem. Sol gjør at hudcellene dør fortere enn på vinteren, så prøv å få peelet huden to ganger i uken om sommeren hvis det er mye fint vær og du tilbringer mye tid ute. En deilig ansiktsmaske tilpasset din hud og gjerne med mye fuktighet er anbefalt.

Sjekk holdbarheten

Skjønnhetsprodukter har ofte en holdbarhet på minst 12 måneder. Se derfor etter holdbarhetssymbolet på dine produkter og la de litt tyngre produktene bli tatt frem nå om høsten.

Selvbruning – både til ansikt og kropp

Nå som det er lenge til vi får se solen igken kan være fint å ha litt forsprang på brunfargen. Her kan du lese mer om hvordan du lykkes med din selvbruning.

Hvis du ønsker å beholde den gylne hudfargen høsten, kan du hjelpe på med en ansiktkrem eller bodylotion med fuktgivende og selvbrunende effekt. Husk at også kroppen har godt av en runde med peeling eller skrubbehanske – det fjerner gammel hud, stimulerer blodtilførselen og gjør at selvbruningskremer gir et bedre resultat.

Våre selvbruningsprodukter finner du her:

Toppliste Hudpleie

 1. 1

  AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution 30 ml

  The Ordinary
 2. 2

  Hygienic Hand Gel 100 ml

  CF
 3. 3

  Niacinamide 10% + Zinc 1% 30 ml

  The Ordinary
 4. 4

  Boss Bottled 75 ml

  Hugo Boss
 5. 5

  Nordic-C 30 ml

  Lumene
  kr 299 Midlertidig utsolgt
 6. 6

  Teeth Whitening System

  Dentaworks
 7. 7

  Banana Bright Eye Creme 15 ml

  Ole Henriksen
  kr 525 Midlertidig utsolgt
 8. 8

  Pure Essence Sheet Mask

  Holika Holika
Tips dine venner!