Slik får du en pen brunfarge med selvbruning

Glem flekkete og unaturlige resultater! Vi på NordicFeel gir deg 5 enkle tips på hvordan du lykkes med selvbruning.

NordicFeel Lifestyle

Skrubb

For å lykkes med en jevn selvbruningsfarge er det viktig å skrubbe bort smuss og døde hudceller med en skånsom kroppspeeling. Bruk gjerne en skrubbhanske og skrubb huden med sirkulære bevegelser. Ikke glem ansiktet, men sats da heller på en mild ansiktspeeling med mindre korn. Vi velger One-Step Gentle Exfoliating Cleanser fra Clarins.

Fukt huden

Tørre partier suger til seg mer farge. Derfor er det viktig å fukte kroppen med en mykgjørende body lotion og ansiktet med en fuktgivende dagkrem før du påfører selvbruning. Vær ekstra nøye med å smøre inn knær, albuer, hender og føtter da huden ofte er tørrere her.

Klar for selvbruningen

Nå er tiden inne for å få en pen brunfarge! Start med å påføre selvbruningen på føttene og jobb deg oppover mot lårene, magen og armene. Det kan være vanskelig å smøre inn ryggen, så be gjerne noen om hjelp.

Tenk på å ikke bruke for mye av produktet i armhulene og på undersiden av armene. På disse områdene ser det fort unaturlig ut med for mye farge ettersom de ikke blir naturlig brune av solen som resten av kroppen.

Smør så inn ansiktet med en selvbruning som er tilpasset den sensitive huden i ansiktet. Vær ekstra nøye ved hårfestet og unngå å påføre direkte på øyenbrynene.

Finpuss

Pass på at fargen er jevnt påsmurt mellom tærne og fingrene. Bruk bomullspads eller husholdningspapir for å jevne ut og fjerne overflødig farge. Pass på at du har smurt halsen og bak ørene.

Husk å vaske hendene godt etter påføringen er ferdig!

La tørke!

Vent minst 20 minutter før du kler på deg! Du har ikke lyst til å misfarge verken dine favorittklær eller din nye farge.

Hvilke produkter skal jeg bruke?

Det finnes en rekke forskjellige varianter å velge mellom, men det er viktigste er å finne en selvbruning som passer dine behov. Skal produktet gi en gradvis farge eller vil ha et umiddelbart resultat før en fest?

I dag finnes det flere varianter som gir en solkysset farge: lotion, spray, mousse og olje. Prøv deg fram og se hva som passer din hudtype best.

Selvbruning til kroppen:

Golden Glow Booster

Clarins

Brun-uten-sol for en skreddersydd brunfarge

Les mer her

Natural Tanning Spray

Marc Inbane

Spray som gir en vakker, solkysset hud.

Les mer her

Night & Day Tan

Cocoa Brown

Vaskes bort og gir et umiddelbart resultat

Les mer her

Brun uten sol til ansiktet

Gradual Tan

James Read

Gir et skreddersydd resultat.

Les mer her

Silky Bronze

Sensai

Raskvirkende gelkrem.

Les mer her

Gradual Tan Face

St. Tropez

Gir en gradvis og naturlig solkysset glød

Les mer her
Tips dine venner!