Selvbruning med Ida Warg Beauty

Ida Wargs selvbruningprodukter gir huden en solkysset farge som ser naturlig ut og som varer lenge. Vi gir deg våre beste selvbruningtips!

Få en fin brunfarge med Ida Warg

Med selvbruning får du en fin og jevn farge, samtidig som du slipper å være urolig for pigmentering og andre solskader solen gir. Ida Wargs selvbruning er uten tvil de mest populære selvbruningproduktene akkurat nå.

Hvorfor er de så populære? Ja, nærproduserte produkter (Danmark) av høy kvalitet kombinert med gode priser har betydd at Ida Wargs selvbruning har havnet på en rekke topplister over beste selvbruningprodukter. I tillegg er produktene hypoallergene, cruelty free og veganske!

Her finner du alle selvbruningprodukter fra Ida Warg.

5 triks for å lykkes med din selvbruning

  • Peeling

1-2 dager før du skal bruke selvbruning bør du gjøre en peeling med en kroppsskrubb. Dette gjøres for å få en naturlig og jevn farge. Glem ikke ansiktspeeling, men velg en som passer.

  • Fukt

Det er viktig å fukte huden med en bodylotion før du påfører din selvbruning. Når huden er fuktet, får du en jevnere farge som varer lenger. Legg litt ekstra fokus på tørre partier som albuer, knær, hender og føtter.

  • Selvbruningshanske

Bruk en selvbruningshanske når du påfører. Hansken gir et naturlig resultat uten linjer. Ida Warg har to forskjellige varianter: Tanning Mitt og Luxurious Tanning Mitt.

  • Velg riktig selvbruningprodukt

Selvbruning er tilgjengelig i forskjellige design. Velg mellom body lotion, ansiktslotion, mousse, spray og tanning drops. Ida Wargs selvbruning er delt i to kategorier, gradvis og umiddelbar effekt.

Self Tanning gir gradvis effekt. Alle produktene gir synlig resultat på 3 timer og de er parfyme- og duftfrie. Self Tanning er perfekt for nybegynnere da de gir en suksessiv mørkere tone. 

Instant Self Tanning passer deg som vil ha et synlig resultat direkte.

Påfør selvbruning

Ta en liten mengde av produkt og påfør på kroppen med sirkulære bevegelser for å få fargen så jevn som mulig.

Smør inn ansiktet med en passende selvbruning, gjerne med en myk børste eller hanske. Glem ikke å smøre inn ørene, hårfestet, hals, nakke og bryst. Tenk på at Ida Warg selvbruning har en tørketid på ca. 20 minutter.

Tips! Smør deg inn på kvelden før du legger deg, så har du en fin farge når du våkner.

 

Tips dine venner!